Anasayfa > Haberler > Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi Geliyor!

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi Geliyor!

Film 2 hafta önce Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi Geliyor!

Yakında vizyona girecek olan aksiyon filmi 'Boy Kills World'ün senaristlerinden Tyler Burton Smith, bu yüksek ölü sayısına sahip hikayenin senaryosunu kaleme alıyor.  Geçen yılın hit animasyon filmi Teenage Mutant Ninja Turtles'ın başarısının ardından Paramount Pictures yeni bir uzun metrajlı proje geliştirerek kaplumbağaların serüvenini devam ettiriyor. Ancak bu proje, uzun zamandır bilinen her yaşa uygun materyalin ötesine geçecek ve bunun yerine cesur, yetişkinlere yönelik bir film olacak.

Paramount Teenage Mutant Ninja Turtles'ı geliştiriyor,son IDW çizgi romanlarında görülen popüler bir hikayeyi uyarlayan Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin'in hedef kitlesini yetişkinlere yönelik yapmayı amaçlayarak daha canlı bir aksiyon filmi olmasını planlıyor.

Gelecekte, totaliter bir New York’ta geçen çizgi roman, Usta Splinter’ın ve kaplumbağa kardeşlerinin ölümünden sonra hayatta kalmayı başaran tek Ninja Kaplumbağa’nın intikam hikayesini anlatıyor. Çizgi romanda hayatta kalan tek kaplumbağa, kardeşlerinin silahlarını da kullanmaya başlıyor ve uzunca bir süre hayatta kalan kaplumbağanın hangisi olduğunu anlayamıyoruz.

Ninja Kaplumbağalar çizgi romanlarının lisansını elinde bulunduran yayıncı IDW, kitapları 2020 ile 2022 yılları arasında çıkardı. Circana BookScan'e göre, çizgi romanlar beklenmedik bir şekilde büyük bir hit oldu Çizgi roman şirketi kısa süre önce TMNT: The Last Ronin II - Re-Evolution'ın devamını yayınladı ve ilk sayı 140.000'den fazla kopya siparişiyle yılın en büyük çizgi romanlarından biri olarak lanse edildi.

Ninja Kaplumbağalar 1984 yılında Chris Claremont'un X-Men çizgi romanları ve Frank Miller'ın ninja odaklı çalışmaları gibi çizgi romanların parodisini yapan siyah-beyaz bir bağımsız çizgi roman olarak çıkış yaptı. Bir oyuncak anlaşması çizgi romanı, 1980'lerin sonunda kuşaklar arası bir dönüm noktasına dönüştürdü, parlak ve neşeli bir animasyon dizisi ile destekledi ve ardından Kaplumbağaların takım elbiseli aktörler tarafından canlandırıldığı hit bir film haline kadar getirdi.

Yıllar geçtikçe, daha fazla animasyon dizisi izleyenleri adeta etrafında dönen mınçıkalar gibi sararken, 2009'da Viacom aracılığıyla animasyonun haklarını alan Paramount, 2010'ların ortalarında Megan Fox ve Will Arnett'in rol aldığı Michael Bay'in yapımcılığını üstlendiği iki aksiyon filmi yayınladı. Seth Rogen'ın Mutant Mayhem’i ise seviyeyi farklı bir yere taşıdı. Eleştirmenler ve seyirciler tarafından oldukça beğenildi ve animasyon filmi yerel gişede 118.6 doların üzerinde hasılat elde etti. Şimdi bir devam filmi üzerinde çalışılıyor.


Yorumlar (0)