Anasayfa > Haberler > Nicolas Cage, Matrix ve Yüzüklerin Efendisi Rollerini Reddetmiş!

Nicolas Cage, Matrix ve Yüzüklerin Efendisi Rollerini Reddetmiş!

Ünlü 2 yıl önce Nicolas Cage, Matrix ve Yüzüklerin Efendisi Rollerini Reddetmiş!

Nicolas Cage, Lord of the Rings ve The Matrix gibi filmlerdeki büyük rolleri neden reddettiğini açıkladı. Cage, yaptığı bir röportajda, “Her şeyden önce çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum. Nicolas Cage’in, kariyerinden önce ailesine öncelik vermeyen bir versiyonu yok. Yüzüklerin Efendisi ve Matrix’i reddettim çünkü üç yıl boyunca Yeni Zelanda’ya ya da üç yıl Avustralya’ya gitmek istemiyordum. Benim, oğlum Weston ile evde olmam gerekiyordu.”

Cage, yaklaşmakta olan komedisi “The Unbearable Weight of Massive Talent”te kendisinin kurgusal bir versiyonunu oynuyor. Filmde, oyuncunun tek amacı bir sonraki büyük rolünü kapmak. Bu dar odak, Cage’in kariyerini sevdiklerinin, özellikle de 16 yaşındaki kızının önüne koymasına neden olur. Cage’e göre, bunun gerçek hayatında olması imkansız. “Massive Talent’teki Nick Cage ve şu an önünüzde duran Nick Cage arasında büyük bir fark var.” diye devam etti. 

Cage, her iki filmde de belirli roller hakkında ayrıntılı bilgi vermedi, ancak geçmiş raporlar; Cage’e, The Matrix’te, Neo ve Yüzüklerin Efendisi’nde, Aragorn rolünün teklif edildiğini ortaya koyuyor.

Cage, alçakgönüllülüğün kariyerinde geliştirmesi gereken bir özellik olduğunu açıkladı. “Kendime her zaman ‘Hiçbir kariyerim olmadı, sadece çalışıyorum.’ derim. Bununla birlikte bazen kişinin kariyer odaklı benlik algısına girdiğiniz zaman, bu kaygan bir eğim olabilir ve kendi mitlerinize inanmaya başlayacağınız şeylere yol açabilir, bu seviyeden sonra kendinizi daha fazla ciddiye almaya başlıyorsunuz. İddialı oluyorsun ve sonra diva alemine düşüyorsun. İşte o zaman kişisel hayatında ve kamera önünde hatalar yapmaya başlıyorsun.” dedi.

The Unbearable Weight of Massive Talent, bir hayranının doğum günü partisini çok ihtiyaç duyulan bir miktar para için ziyaret eden aktörü konu alıyor. Filmde, The Mandalorian yıldızı Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Demi Moore ve Neil Patrick Harris de yer alıyor. Film, 22 Nisan’da vizyona giriyor ve şu ana kadar Nicolas Cage’in en iyi oylamaya sahip filmi oldu.


Yorumlar (0)