Anasayfa > Haberler > Netflix'in Yeni Filmi The Woman In The Window'dan ilk Fragman Geldi!

Netflix'in Yeni Filmi The Woman In The Window'dan ilk Fragman Geldi!

Fragman 3 yıl önce Netflix'in Yeni Filmi The Woman In The Window'dan ilk Fragman Geldi!

4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girmesi planlanan fakat üst üste gelen aksilikler sebebi ile senelerdir tamamlanamayan The Woman In The Window filminden sonunda ilk fragman geldi! 

A.J. Finn‘in aynı isimli kitabından uyarlanacak olan yapımın film haklarını seneler önce Fox Studios almıştı. Amy Adams'ın başrolünü üstlendiği filmin çekimlerine 2019 senesinde başlanmış, fakat yapılan Fox-Disney anlaşması ile film rafa kaldırılmıştı. Yapılan anlaşma ile birlikte yayın hakları Disney'e geçen film'in, Joe Wright ve ekibi tarafından geliştirilmesi istenmişti. Disney tarafından yeniden düzenlenen film'in 15 Mayıs 2020 tarihinde çıkması planlanmıştı. Fakat Covid-19 virüsünün yayılması ile birlikte tekrar ertelenen film, süresiz olarak rafa kaldırılmıştı. Tüm bu yaşananlardan sonra geçtiğimiz aylarda Netflix film'in yayın haklarını satın almış ve aynı ekip ile çalışmalara başlamıştı.Pride & Prejudice, Atonement, Anna Karenina gibi başarılı filmlere imza atan Joe Wright‘ın yönettiği “The Woman In The Window” filmi, bünyesinde yönetmen, senarist ve aktörler bakımından oldukça başarılı bir ekibi bir araya getirmiş. Ünlü senarist ve oyun yazarı Tracy Letts tarafından kitaptan filme uyarlanan yapımın başrolünü ise ünlü aktris Amy Adams üstleniyor.


New York'taki evinde agorafobi (alan korkusu) ile mücadele eden ve hastalığı nedeni ile ağır ilaçlar kullanmasına rağmen evinden dışarıya çıkamayan Anna Fox'u konu alan film, Anna'nın komşularını gözetlemeye başlaması ile birlikte başlayan sıradışı olayları işleyecek. Fragmanından da anlaşılacağı üzere bir hayli gerilim öğesi barındıracak olan filmin, en az kitabı kadar başarılı olması bekleniyor.

Seneler sonra 14 Mayıs 2021 tarihinde Netflix platformu üzerinde izleyicilere sunulacak olan The Woman In The Window filminin, bolca ters köşe yapması gayet olası


Yorumlar (0)