Anasayfa > Haberler > Netflix'in Yeni Çizgi Roman Uyarlaması: "Jüpiter'in Mirası"

Netflix'in Yeni Çizgi Roman Uyarlaması: "Jüpiter'in Mirası"

Dizi 3 yıl önce Netflix'in Yeni Çizgi Roman Uyarlaması:

Geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından ilk görüntüleri yayınlanan ve aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Jüpiter'in Mirası adlı yüksek bütçeli dizi, Netflix'in yeni gözdelerinden biri olacakmış gibi duruyor!

7 Mayıs 2021 tarihinde izleyiciler ile buluşturulması planlanan Jüpiter'in Mirası adlı yüksek bütçeli süper kahraman dizisinde, Superman ve X-men gibi çizgi romanlar yazmış Frank Quitely'nin de imzasının olduğu duyuruldu.




100 yılı aşkın bir süredir dünyayı ve insanlığı koruyan Süper kahramanların, artık ellerinde ki sorumluluğu ve görevlerini kendi çocuklarına aktarmalarını konu alacak olan dizinin iki nesil arasında ki kuşak çatışmalarının yanı sıra, iki neslin güçlerini birleştirmek zorunda kalacağı ortak bir düşmanıda anlatması bekleniyor.


Andrew Horton, Josh Duhamel ve Elena Kampouris gibi oyuncuları içerisinde bulunduracak ve 7 Mayıs'ta Netflix'ye yayınlanacak olan "Jüpiter'in mirası" dizisinin iyi bir yapım olmasını diler ve sizlere en yeni haberleri bildireceğimizin garantisini vererek haberimizin sonuna gelmek isteriz


Yorumlar (0)