Anasayfa > Haberler > Netflix 2021 Yılında 40 Yeni Anime Çıkartacak!

Netflix 2021 Yılında 40 Yeni Anime Çıkartacak!

Anime 3 yıl önce Netflix 2021 Yılında 40 Yeni Anime Çıkartacak!

Dünyanın en büyük dijital yayın platformu olan Netflix, senelerdir bu ünvanı koruyarak genişliyor. AnimeJapan 2021 Expo'da yapılan açıklamaya göre Netflix, 2021 senesinde kullanıcılarına 40 tane yeni anime çıkaracağını duyurdu!

Son senelerde Apple ve Amazon gibi dev şirketler de, Netfilx gibi dijital platformlarını çıkarmışlardı. Pandeminin başlaması ile birlikte HBO, Warner Bros. ve Disney gibi şirketler de, dijital platformlarına çok daha önem vermeye başlamışlardı. Tüm bu rakiplere rağmen Dijital platformlar arasında lider konumunda kalmayı başaran Netflix, anime izleyen kullanıcılarını sevindirerek 2021 senesinde 40 yeni anime çıkaracağını duyurdu. Netflix'in AnimeJapan 2021 Expo'da yaptığı açıklamaya göre abonelere bu sene 40 yeni anime sunulacaktı. Netflix'in gerek anime severleri platforma çekmek, gerekse Asya pazarına açılarak yayılmak için yaptığı bu hamlenin, ileriye dönük güzel bir yatırım olduğunu söyleyebiliriz.

2021 senesinde çıkan animelerden bazıları Netflix orijinal içeriği olacakken, bazıları ise kültleşmiş animelerin platforma eklenmesi ile gerçekleşecek. 2020 senesine kıyasla neredeyse iki kat daha fazla anime çıkaracağını duyuran Netflix, bu yapımlardan bazılarını açıkladı. Netfilx'in vaadi üzerine 2021 senesinde çıkacak animelerin arasında; Resident Evil: İnfinite Darkness, ünlü bir Japon mangası uyarlaması olan Record of Ragnarok, The Way of the Househusband ve yönetmenliğini Irie Yasuhiro'nun üstlendiği Eden gibi yapımlar yer alıyor.

Özellikle Asya pazarına açılmak ve yeni kullanıcılar kazanmak gibi amaçlar ile verilen bu karar, çoğu anime severin seveceği türden. Netflix'in 2021 senesinde çıkaracağı ve daha birçok ünlü animelerin incelemeleri ve haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)