Anasayfa > Haberler > Netfilx'ten İki Yeni Anime: "DOTA: Dragon's Blood" ve "Terminator"

Netfilx'ten İki Yeni Anime: "DOTA: Dragon's Blood" ve "Terminator"

Anime 3 yıl önce Netfilx'ten İki Yeni Anime:

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük dijital platformu olan Netflix, abonelerini iki yeni anime haberi ile sevindirdi!

Half-Life, Counter-Strike ve DOTA gibi birçok oyunun yapımcısı olan Valve ile Netflix'in ortak yapımı "DOTA: Dragon's Blood" dizisi, kısa bir tanıtım fragmanı ile izleyicilere sunuldu. Hakkında şuan çok az şey bilinen "DOTA: Dragon's Blood" dizisinin tanıtım fragmanından ve yapımcıların anlattıklarından ortaya çıkan sonuçları sizler ile paylaşmak isteriz.

Tanıtım fragmanından anlaşılacağı üzere bir Anime olan DOTA: Dragon's Blood dizisinin, 25 mart 2021 tarihinde Netflix’te izleyiciler ile buluşacağı duyuruldu. DOTA evrenine bambaşka ve yepyeni bir bakış açısı ortaya koyarak keşfedeceği söylenen DOTA: Dragon's Blood dizisinin fragmanından anladığımız kadarı ile, dizinin Davion karakterine odaklandığını söyleyebiliriz. Davion dışında bir çok karakteride içerisinde bulunduracak olan DOTA: Dragon's Blood dizisinin güzel olmasını dileyerek bir diğer Netflix animesi olacağı duyurulan "Terminator" animesine geçmek isteriz.

 


Yine geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından izleyicilere yapım aşamasında olduğu duyurulan ve Terminator evreninde geçecek olan, ismi belirsiz "Terminator" dizisi duyuruldu. Yapımın anime türünde olacağını söyleyen yapımcılar, Terminator anime dizisinin yapımında çalışan bazı isimlerini söylemeden geçemedi.

2021 yılında çıkması beklenen yeni Batman filminin senaristlerinden biri olan Mattson Tomlin'in, açıklamalara göre, Terminator animesinin dizi sorumlusu olduğu söylendi. Yapımcılığını ise "Ghost in the Shell" ve "Psycho-Pass" gibi yapımlara imzasını atan Production I.G'nin üstlendiği Terminator anime dizisi hakkında "Gelenekleri bozan, beklentileri altüst eden ve cesur bir yapım" sözleri sarf edildi. Hangi hikayeyi ve hangi karakterleri konu alacağı hala belirsizliğini koruyan Terminator anime dizisinin yakın bir tarihte yayınlanması bekleniyor.

 


Yorumlar (0)