Anasayfa > Haberler > Netfilx'in Yeni Film: Oxygen

Netfilx'in Yeni Film: Oxygen

Fragman 3 yıl önce Netfilx'in Yeni Film: Oxygen

Geçtiğimiz günlerde bir tanıtım fragmanı ile izleyicilere, 12 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak olan Oxygen filmi tanıtıldı. Dünyanın en büyük dijital platformu unvanına sahip olan Netflix'in orjinal yapımı olan Oxygen, ilgi çekici konusu ve başarılı kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yönetmenliğini Tepenin Gözleri ve Mirrors gibi başarılı işlere imzasını atmış ve gerilim filmlerinde kendini kanıtlamış Fransız bir yönetmen olan Alexandre Aja'nın üstlenecek olduğu Oxygen filminin senaristliğini ise, Christie LeBlanc üstlenecek. Oxygen filminin kadrosunda ki dikkat çeken isimlerden biri ise Mélanie Laurent. Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi) ve Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi) gibi başarılı işlerde oynamış olan aktirst Mélanie Laurent, Oxygen filminin baş rolünü üstlenecek.


Yapımcı ekibin açıklamalarına göre, gayet klostrofobik olacak olan Oxygen filminin konusu ise; Kriyojenik bir kapsülde uyanan, hafızasını kaybetmiş ve kim olduğunu hatırlamayan genç bir kadının (Mélanie Laurent), içinde bulunduğu kapsülde ki oksijenin hızla tükenmesinin üzere yaşayacaklarını ve hayatta kalmak için yapacaklarını konu alacak.

12 Mayıs tarihinde, Netflix platformu üzerinde izleyiciler ile buluşacak olan Oxygen filminin oldukça ilgi çekici bir senaryoya ve gayet başarılı bir kadroya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Filmin tek mekanda geçeceğini göz önünde bulundurursak ise, başrol oyuncusu olan Mélanie Laurent'ın, oyunculuğunu sergilemek için gayret güzel bir potansiyelinin olduğunu düşünüyoruz. Oxygen filmi hakkında yeni gelen haberleri ve incelemesini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)