Anasayfa > Haberler > National Treasure 3 Geliyor! Senaryosu Hazır!

National Treasure 3 Geliyor! Senaryosu Hazır!

Film 2 yıl önce National Treasure 3 Geliyor! Senaryosu Hazır!

İkinci National Treasure filminden bu yana on beş yıl geçti ve bu süre zarfında üçüncü bir film için söylentiler ve umutlar vardı, ancak bu zamana kadar National Treasure 3'ün yapımına yönelik resmi bir hareketlilik yoktu. ComicBook’a verdiği bir röportajda Jerry Bruckheimer, üçüncü filmin senaryosunun aslında yazıldığını ve serinin yıldızı Nicolas Cage'in onayını beklediğini doğruladı.

Bruckheimer, en yüksek puanlı Top Gun: Maverick ile ilgili bir röportajda National Treasure 3 haberini verdi. Senaryoyla ilgili olarak, “Şu anda senaryo üzerinde çalışıyoruz ve gerçekten çok iyi durumda. Umarım Nic Cage beğenir. Kısa bir sürede ona ulaştıracağız.” dedi.

Franchise’da üçüncü bir film olasılığı, son aylarda neredeyse imkansız görünüyordu. Nicolas Cage, üçüncü filme veya seriye dair izleyicilere umut aşılayacak hiçbir açıklamada bulunmamıştı. Cage'e bir Reddit kullanıcısı National Treasure 3’ün gelip gelmeyeceği hakkında soru sormuştu. Ancak Cage’in cevabı umut verici değildi. Cage, “Hayır.” cevabını verdi ve "önceliğimiz seriyi bir diziye dönüştürmekti, bu yüzden hayır.” diye ekledi. Ancak görünüşe göre planlar değişti. Cage, bu zamana kadar, gelecek filmde yer almayı düşünmemiş olsa da, filmin yaratıcıları, Cage’in fikrini değiştirip diziye geri dönebileceği konusunda hala umutlu. Riley Poole rolündeki Justin Bartha ve Peter Sadusky rolündeki Harvey Keitel de dahil olmak üzere orijinal seri yıldızlarının birçoğu geri dönüyor.

Yapımcı Jason Reed de o günlerde üçüncü filmin şimdiye kadar neden çıkmadığına dair birtakım sebepler vererek, “Filmlerin son derece başarılı olması ve gerçekten güçlü bir hayran kitlesine sahip olmasına karşılık, üçüncü bir film olması gerektiğini düşünüyordum. Şirket bundan hiçbir zaman bir franchise olarak yararlanamadı. İlk film, daha çok devam filmi çekilmesi gereken bir filmdi. National Treasure 3 de bir devam filmi olabilirdi.” dedi.


Yorumlar (0)