Anasayfa > Haberler > "Mumya" Yönetmeninin En Büyük Başarısızlığı!

"Mumya" Yönetmeninin En Büyük Başarısızlığı!

Film 2 yıl önce

Mumya yönetmeni, başrolünde Tom Cruise'un yer aldığı filminin en büyük başarısızlığı olduğunu söylüyor. Mumya yönetmeni Alex Kurtzman, 2017 yılında çıkan yeniden çekim filminin kariyerindeki en büyük başarısızlığı olduğunu söylüyor.

Yakın zamanda yayınlanan bir podcast’e konuk olan Kurtzman, Tom Cruise ve Russel Crowe’un başrolünde yer aldığı 2017 yapımı filmi hakkında ayrıntılı bilgi verdi. “Başarılarımızdan hiçbir şey öğrenmediğiniz ve başarısızlıklarınızdan her şeyi öğrendiğiniz görüşüne katılma eğilimdeyim.” dedi. “Ve bu muhtemelen hem kişisel hem de profesyonel olarak hayatımın en büyük başarısızlığıydı. Bu filmle ilgili pişman olduğum milyonlarca şey var, ama aynı zamanda bana anlatılamayacak kadar güzel olan tecrübeler yaşattı.”

Kurtzman, “Bu hataları yaptığım için minnettarım çünkü beni daha güçlü bir insan haline getirdi ve aynı zamanda yeniden inşa etti. Beni daha net bir film yapımcısına dönüştürdü. Bu benim için en büyük hediye oldu. Bu hediyeleri her zaman hissediyorum çünkü artık doğru olmayan bir duyguya sahip olduğumda daha net kararlar verebiliyorum. Artık bu hissi hissettiğimde devam etmeyi bırakacağım. Benim için inanılmaz bir deneyimdi ve bu tür bir deneyim yaşamadan o noktaya ulaşamazsınız.”.


Yorumlar (0)