Anasayfa > Haberler > Mortal Kombat Fragmanı Yayınlandı: 25 Yıllık Hasret

Mortal Kombat Fragmanı Yayınlandı: 25 Yıllık Hasret

Fragman 3 yıl önce Mortal Kombat Fragmanı Yayınlandı: 25 Yıllık Hasret

Tanrıların, ölüm diyarından çıkıp gelenlerin, ülkesini yöneten kralların ve aile ilişkilerini iş hayatına karıştıranların büyük bir turnuvada birbiriyle savaştığı ünlü oyun Mortal Kombat'ın filminin fragmanı yayınlandı. İlk filminin üzerinden yaklaşık 25 yıl geçtikten sonra savaşçılar ekranların karşısına bir kez daha çıkıyor. Warner Bross ve HBO'nun yapımcılığını üstlendiği filmde Joe Taslim(Sub-Zero), Hiroyuki Sanada(Scorpion) ve Tadanobu Asano(Raiden) isimleri dikkat çekiyor. Uzun yıllar oynadığımız karakterleri ekranlarda görmek bizlere ayrı heyecan veriyor ancak film olarak bakıldığında da gayet kaliteli bir iş ortaya çıkacakmış gibi görünüyor.
 

Güzel bir nokta ise film çok kısa bir süre sonra yani 16 Nisan 2021 tarihinde sinemalarda ve HBO Max üzerinden dijital olarak eş zamanlı yayınlanacak. Filmin yönetmen koltuğunda Simon McQuoid yer alıyor. 

Yayınlanan fragman filme dair görüntüleri ilk defa halkla paylaşsa da fragmanın Red Band olarak yayınlanması filmin oyundan çok farklı olmayacağı, oyunda olan vahşet ve dehşetin filmde  de olacağına kesinlikle emin olduk.

 


Yorumlar (0)