Anasayfa > Haberler > Miriam Margolyes, Harry Potter Hayranları İçin Endişeleniyor!

Miriam Margolyes, Harry Potter Hayranları İçin Endişeleniyor!

Ünlü 2 ay önce Miriam Margolyes, Harry Potter Hayranları İçin Endişeleniyor!

J. K. Rowling tarafından yazılan ve 2001 yılında ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı ile tanıştığımız bu büyülü evrenin macerası 10 yıl sürmüş ve 10 yılın sonunda toplamda 8 film ile efsaneleşen bir seri olarak anılarımızdaki güzel yerini almıştı.

Efsaneleşen Harry Potter tabii ki bir film serisi olarak kalmamış hayran kitlesi arttıkça başta bilgisayar oyunları ve çeşitli karakter figürleri olmak üzere geniş bir yelpaze içinde hayatımızda varlığını sürdürmeye devam etmişti. Geldiğimiz noktada bu efsane seri için 2026 başlangıçlı olmak üzere tahminen 7 sezon kadar sürecek bir dizi uyarlaması planlanıyordu. Yepyeni bir oyuncu kadrosuyla bu kez farklı bir formatta hayatımıza girmesi planlanan bu büyülü dünya için tam da bu büyülü evrenin içinde yer alan bir isim serinin hayranlarını bir miktar üzebilecek bazı açıklamalarda bulundu.

Bu sekiz filmlik büyük serinin Sırlar Dünyası ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 filmlerinde Professor Sprout karakterine hayat veren Miriam Margolyes, yaptığı açıklamada serinin hayranları için endişelendiğini söyledi. Bu evrenin bir parçası olduğu için  minnettar olduğunu ifade eden Margolyes, “25 sene önceydi ve çocuklar içindi artık bunu aşmış olmalılar.” şeklinde bir söylemde bulundu.

Miriam Margolyes'in aksine oldukça heyecanlı ve herkesin mutlu olduğu bir konumda olduklarını ifade eden Warner Bros. CEO'su David Zaslav ise bu yeni seriyi dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla paylaşmak konusunda sabırsızlandıklarını ifade etti. Bakalım Harry Potter serisi anılarımızda kaldığı güzelliğiyle devam edebilecek mi yoksa keşke tadında bırakılsaydı  diyeceğimiz bir seriye mi dönüşecek bunu göreceğiz.


Yorumlar (0)