Anasayfa > Haberler > Mean Girls Filminden Muhteşem Başarı!

Mean Girls Filminden Muhteşem Başarı!

Film 4 ay önce Mean Girls Filminden Muhteşem Başarı!

Vizyona harika bir giriş yapan Mean Girls yapımı, 2002 yılında Rosalind Wiseman'ın Queen Bees and Wannabes adlı kitabından ilham alıyor. İlk kez 2004 yılında bir gençlik komedisi olarak karşımıza çıkan filmin 2018 yılında aynı adla bir Broadway müzikali uyarlaması yapılmıştı. Şimdi ise başrolünde Örümcek Adam: Eve Dönüş filminden tanıdığımız Angourie Rice'in olduğu bir gençlik müzikali ile yeniden vizyona girdi.

Angourie Rice'in Cady Heron karakterine hayat verdiği bu yapımda Cady Heron okulun en popüler kız grubu olan Plastics'in bir parçasıdır. İşler Cady Heron'un grubun lideri olan Regina George'un eski sevgilisine aşık olmasıyla birlikte yaşananları konu almaktadır.

Yapımın muhteşem başarısına gelecek olursak 4 günlük hafta sonu tatili boyunca yurt içi gişesi olarak 32 milyon dolarlık bir hasılat yapması bekleniyor. Filmin yapım maliyetinin tahmini 36 milyon dolar olarak hesaplanması göz önüne alındığında yapımın bu kadar kısa sürede bütçesini çıkarması inanılmaz bir başarı örneği olarak karşımızda duruyor.

Temel bir sinema kuralı olarak kabul gören ve bir filmin bütçesinin iki katını kazanması sonrası başabaş noktasını bulacağını ifade eden söyleme göre bir değerlendirme yapmak gerekirse 4 günlük bir vizyon macerası sonucunda bütçesini karşılamayı başaran yapımın başabaş noktası olarak kabul edilen 72 milyon dolar hasılata ulaşması da çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor


Yorumlar (0)