Anasayfa > Haberler > Marvel Filmleri Neden Disney+'a Gelmiyor

Marvel Filmleri Neden Disney+'a Gelmiyor

Film 3 yıl önce Marvel Filmleri Neden Disney+'a Gelmiyor

İlk Iron Man filminin yayınlandığı günden bugüne, çok uzun bir süredir aramızda olan Marvel Sinematik Evreninin başı Kevin Feige, geçtiğimiz günlerde pandemiye rağmen yeni çıkacak Marvel filmlerinin sinemalarda vizyona gireceğini açıkladı. Hali hazırda Disney+ platformu üzerinden, Wanda&Vision, Falcon and The Winter Soldier ve benzeri dizilerin yayınlanmasına rağmen, yeni çıkacak Marvel filmlerinin, Disney+ yerine sinemalarda yayınlanacak olması dikkat çekti. 

Hollywood tarihinin en iyi yöneticilerinden biri olarak görünen Kevin Feige, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir röportajda, Marvel filmlerini sinemada görmenin onları başarılı kılan eylemler arasında büyük bir yer kapladığını açıkladı. Sinemaya olan bağlılığını ve sinemanın önemini yaptığı açıklama ile vurgulayan Kevin Feige,  yakın bir tarihte Los Angeles sinemalarının açılacağını beklediğini dile getirdi. 

Los Angeles sinemaları başta olmak üzere, Amerika'daki kapalı olan çoğu sinema salonunda yakın bir tarihte açılacak olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, Kevin Feige'nin yine akıllıca bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Açıklamalarından yola çıkarak dizilerden farklı olarak filmlerin sinemalarda yayınlanması taraftarı olduğunu ve tahmini olarak mayıs ayında Marvel filmlerinin vizyona gireceği düşünülüyor.

Marvel filmlerinde ve geçtiğimiz günlerde final yapmış olan Wanda&Vision dizisinde ki Wanda Maximoff karakterine hayat veren Elizabeth Olsen ise bu konuda; Marvel filmlerini sinemada yayınlamanın daha faydalı olacağını, Amerika başta olmak üzere diğer ülkelerdede sinemada yayınlanmasını istediğini, sinemaların insanları bir araya toplayarak daha iyi vakit geçirdiğini düşündüğünü söyledi.

Amerika’da bir çok noktada sinemalar yakın zamanda açılacak olsa da bu durum ülkemiz için henüz belirsizliğini koruyor. Normalleşme süreci devam etse de henüz sinemalar için bir adım atılmış değil. Ancak sevilen filmler vizyona girene kadar bu durumun netlik kazanmasını umarız.


Yorumlar (0)