Anasayfa > Haberler > Marvel'dan Çok Sert Bir Dizi Geliyor!

Marvel'dan Çok Sert Bir Dizi Geliyor!

Dizi 3 yıl önce Marvel'dan Çok Sert Bir Dizi Geliyor!

Geçtiğimiz senelerde kullanıma açılan Disney+ sayesinde, film evreninde anlatamadığı hikayeleri diziler aracılığıyla anlatmaya başlayan Marvel, büyük bir başarı yakalamıştı. Wanda&Vision dizisi ile başlanılan bu serüven de hem hayranlar mutlu olmuş, hemde Marvel fazlasıyla başarı kazanmıştı. Wanda&Vision dizisinin ardından; Falcon and the Winter Soldier, Loki ve Hawkeye gibi diziler çıkartan Marvel, çıkardığı dizilerin neredeyse hepsinden olumlu geri dönüşler almıştı. Marvel hayranları bu dizileri izledikçe mutlu olmuş, görmedikleri hikayeleri görmekten fazlasıyla zevk almış ve yeni hikayeler görmek için can atmışlardı. Geçtiğimiz günlerde ise Marvel'ın anlatacağı sırada ki dizinin ilk tanıtım fragmanı geldi!

Marvel'ın sıradaki dizisinin, Marvel evreninin geri kalanına kıyasla fazla "sert" olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ay Tanrısı Khonshu'nun yeryüzündeki avatarı olan ve onur timsali bir kahramandan ziyade, hayli sert bir Anti-Kahraman olan Moon Knight'ı anlatacak olan aynı isimli dizinin fragmanını önümüzde ki günlerde yayınlanacağı duyuruldu. Dizinin, karakterin orjinal hikayesini anlatacağı ve karakteri başarılı oyuncu Oscar Isaac'in oynayacağı daha önceden duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ön gösterim ile birlikte, Oscar Isaac'i ilk defa Moon Knight kostümü içerisine görüldü. 

Eski bir asker ve rehber olarak zengin bir iş adamının Mısır seyahatine eşlik eden ve bu seyahat esnasında yaşanan bazı olayların ardından Moon Knight'a dönüşen karakterimizin anlatılacağı dizinin fazla sert olması bekleniyor. Karakter her ne kadar Ay Tanrısı'nın dünya üzerinde ki avatarı olsa da, en nihayetinde kendi adaletini sağlamaya çalışan bir insan olduğu için insanları hiç acımadan dayak manyağı edebiliyor. Psikolojileri başta olmak üzere daha pek çok konuda Batman karakteri ile fazla benzeyen Moon Knight'ın, diğer Marvel karakterlerine kıyasla hayli karanlık olduğu söylenebilir. İşte tam bu noktada da akıllarda şu soru doğuyor: Marvel bu karanlık ve sert karakteri nasıl işleyecek? 

Bu sorunun cevabını ancak dizi çıktığı zaman öğrenebileceğiz. Fakat yine de mantıklı bir varsayım yapılırsa, Marvel'ın sertlik konusunda fazla ileri gitmeyeceği gayet olası bir düşünce olur. Daha önce ki tüm dizi ve filmlerinde yapıldığı üzere Moon Knight dizisinde de şiddetin ve karanlığın belli bir sınırın altında tutulacağı ve aralara espriler serpiştirileceği düşünülüyor. İşte tam da bu sebepten ötürü hayranların büyük bir kısmı, Marvel'ın bu karakteri düzgün işleyebileceğinden şüphe duyuyorlar. Moon Knight dizisinin fragmanı önümüzde ki günlerde hayranlar ile buluşacak. Dizinin ise 2022'de çıkması bekleniyor


Yorumlar (0)