Anasayfa > Haberler > Mark Ruffalo, Robert Pattinson'un Filmine Katıldı

Mark Ruffalo, Robert Pattinson'un Filmine Katıldı

Film 2 yıl önce Mark Ruffalo, Robert Pattinson'un Filmine Katıldı

Mark Ruffalo, Bong Joon Ho’nun Bilim Kurgu filminde Robert Pattinson’a katılacak. Henüz adı belli olmayan bu film, Bong Joon Ho’nun Parasite’den sonraki ilk filmi olacak.

Naomi Ackie, Toni Collette ve Mark Ruffalo, Bong Joon Ho’nu yeni bilim kurgu filminde Robert Pattinson’a katılmaya hazırlanıyor. THR tarafından bildirildiği üzere, yeni film Edward Ashton’ın romanı Mickey7’a dayanıyor. Parasite filmiyle 2020 Oscar’ında En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Orijinal Senaryo ödülleri alan Bong Joon Ho’nun Parasite filminden bu yana çıkardığı ilk filmi olacak. Konu, Andy Weir'in “The Martian”ı ve Blake Crouch’un “Dark Matter”ı karışımı olarak tanımlandı.

Pattinson ve Ackie’nin resmi olarak anlaşma imzaladığı söylenirken Ruffalo ve Collette, projeye katılmak için hala görüşmelerde bulunuyor. Romanda, Mickey7, Nilfheim buz dünyasını kolonileştirmek için¬ keşif gezisine çıkan bir adamdır. Mickey7’ı benzersiz yapan şey, temelde normal bir insan için fazla güvensiz sayılan bir işi yapmak için gönderilmiş, harcanabilir bir çalışan olmasıdır. Öldüğünde, anılarının çoğu bozulmamış bir klon olarak geri döner. Ancak bu hikaye, Mickey7’ın öldüğü varsayılıp, yeni bir klon olan Mickey8’in onun yerini aldığını öğrendiğinde neler olacağını anlatacak. Filmi, Bong Hoon Jo yazıp yönetecek.


Yorumlar (0)