Anasayfa > Haberler > Margot Robbie'den Sims Filmi Geliyor!

Margot Robbie'den Sims Filmi Geliyor!

Film 1 ay önce Margot Robbie'den Sims Filmi Geliyor!

İlk kez Şubat 2024 yılında hayatımıza giren yılların eskitemediği bir oyun olan The Sims bu kez de beyaz perdeye çıkmak için hazırlanıyor. Electronic Arts tarafından geliştirilen ve neredeyse çeyrek asırdır hayatımızda yer alan Sims serisi bir çok önemli ismin bir araya gelmesi ile başarı şansı bir hayli yüksek bir şekilde hazırlanıyor.

Pek de uzak olmayan bir geçmişte üst üste vizyona giren Pokemon, Sonic ve Mario gibi video oyun animasyon yapımlarının başarılı sonuçlar alması üzere sinema sektörü video oyun dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Devam eden süreçte Silent Hill ve Five Night at Freddy gibi farklı tarz video oyunları da beyaz perdeye aktarılmıştı. Yakın zamanda yapılan bir açıklamaya göre Margot Robbie'nin ortağı olduğu yapım şirketi LuckyChap Entertainment başrolünde Margot Robbie'nin olduğu bir Sims filmi çekme hazırlığına girdi.

The Sims için ilk kez bir film yapma düşüncesi aslında 2007 yılında planlanmış ancak başarısız olmuştu. Özellikle Margot Robbie'nin projeyi ele alışı ile oldukça ciddi bir şekilde geliştirilme süreci başlandı. Yapımın yönetmenliğini Loki'nin ilk sezonunun yönetmenliğini yapan Kate Herron üstlenecek. Filmin yazar koltuğunda ise Doctor Who'dan tanıdığımız Briony Redman oturuyor. Filmin yapımcısı ise yakın zamanda Five Night at Freddy's video oyununun uyarlamasını yapmış olan Roy Lee's Vertigo Entertainment olacak.

Oldukça sağlam bir yapım kadrosuna sahip filmin vizyon tarihi şu an için belirli değil. Oyuncu kadrosuna dair bir netlikte olmayan yapımda video oyununun yapımcısı Electronic Arts'ın da yaratıcı bir rol üstleneceği ifade edildi. Bakalım Sims, oyun dünyasında bıraktığı etkiyi beyaz perdede gösterebilecek mi.


Yorumlar (0)