Anasayfa > Haberler > Margot Robbie'den Çok İddialı Sözler!

Margot Robbie'den Çok İddialı Sözler!

Ünlü 6 ay önce Margot Robbie'den Çok İddialı Sözler!

Bu seneye damga vuran Barbie filminin yıldızı ve yönetmeni, kendilerinin yeni Scorsese ve De Niro olabileceğini iddia etti!

Bu sene çıkan ve sesini en çok duyuran filmler denilince akla iki film gelmekte; Oppenheimer ve Barbie. Kendi sınırları içerisinde iddialı olan bu filmlerin tüm dünya tarafından duyulmasının en temel sebebi, iki filmin de aynı günde çıkması ve birbirleriyle kıyaslanması oldu. Geçtiğimiz aylarda iki filmde çıkmış ve ikisi de dünya genelinde büyük bir hasılat elde etmişti. Fakat iki filmde kötü olmamakla birlikte o kadar da iyi filmler olarak kabul edilmemişti.

İki filmde yönetmenlerin en iyi filmleri olmasa bile, en çok hasılat eden filmleri olmayı başarmıştı. Özellikle Barbie filmi, bu senenin en çok kazanan filmlerinden biri olmayı başararak birden fazla rekora imza atmıştı. 1.44 milyar dolar hasılat eden Barbie, Warner Bros.'un bu sene en çok hasılat elde eden filmi olmakla birlikte, 1 milyardan fazla hasılat eden ve kadın bir yönetmenin yönettiği ilk film oldu. Tüm bu hasılat başarılarının yanı sıra, filmseverler tarafından "sıradan" bir film olarak anılan Barbie filmi, geçtiğimiz günlerde Gotham Ödül Töreninde ödüllendirildi.

Ödül töreninde pek çok ödül kazanan Barbie, filmin yönetmeni Greta Gerwig ve Margot Robbie'yi gururlandırdı. Ödül Töreninin ardından kamera karşısına geçerek heyecanlarını paylaşan ikili, geceye damga vuran bir iddia ortaya attı. Filmin başrol oyuncusu Margot Robbie, Greta ve kendisinin, yeni neslin Scorsese ve De Niro'su olabileceğini söyledi.



Başarılı aktris Margot Robbie tarafından ortaya atılan bu iddiayı eleştirmeden önce, Scorsese ve De Niro ikilisinin yaptıkları işlere ve aralarında ki ilişkiye bakmak daha doğru olur. 70'li yıllardan bu yana başarılarına başarı katan ikili, Taxi Driver, Goos Fellas ve Casino filmleri başta olmak üzere tam 10 uzun metrajlı filmde beraber çalıştı. Scorsese'nin çektiği ve De Niro'nun da harika bir şekilde oynadığı bu filmler, günümüz sinemasının temellerini atmış ve birer mihenk taşı olarak anılır hale gelmişti. Filmlerin bu başarılarına sebep olarak başta Scorsese, ardından da De Niro gösterilirken, ikilinin bu kadar uyumlu olması da bu başarıya bir sebep olarak görüldü. Tam da bu sebepten ötürü Margot Robbie'nin ortaya attığı bu iddaa dikkat çekmekte. Robbie ve Greta ikilisi gerçekten Scorsese ve De Niro gibi başarılı mı veya başarılı olabilirler mi?

Bu soru tamamen öznel cevaplara sahip olmakla birlikte yoruma açık. Bu yüzden de kesin bir cevabı bulunmamakta. Fakat bu cevapsızlık ve öznellik durumu, tamamen geleceğin bilinmezliğine özgü. Scorsese ve De Niro ikilisinin ortaya çıkarıldığı işlerin başyapıt olarak anılmasından ötürü bu kadar iyi anıldığını, öte yandan Robbie ve Greta ikilisinin ise beraber ortaya çıkarıldığı tek işin Barbie olduğunu unutmamak gerek. Robbie her ne kadar böyle bir iddiada bulunmuş olsa da, bu iddianın altının henüz boş olduğu, bu boşluğu ise sadece gelecekte yapılabilecek olan işlerin dolduracağı rahatlıkla söylenilebilir.


Yorumlar (0)