Anasayfa > Haberler > Mandalorian'ın 3. Sezonu Beklenilenden Erken Gelebilir!

Mandalorian'ın 3. Sezonu Beklenilenden Erken Gelebilir!

Dizi 2 yıl önce Mandalorian'ın 3. Sezonu Beklenilenden Erken Gelebilir!

Çıktığı tarihten bu yana hem Star Wars hayranları hem de sinemaseverler tarafından fazlaca sevilen Mandalorian dizisinin yeni sezonu uzun bir süredir bekleniyordu. Henüz çıkış tarihi açıklanmayan yeni sezon, hayranların karşısına çok daha erken bir tarihte gelebilir!

Normalde Noel zamanı çıkması beklenen Mandalorian'ın 3. sezonunu, beklenenin aksine bu yaz çıkabilir. Geçtiğimiz günlerde The Rich Eisen Show isimli bir programda röportaj veren Star Wars yıldızı Giancarlo Esposito, hayranları ümitlendirecek bazı açıklamalarda bulundu. Kendisine Mandalorian'ın yeni sezonu hakkında bir soru sorulduğu zaman "Yakında gelecek, yakında gelecek...” sözlerini kullandı. Ardından konuşmaya devam eden Esposito, heyecanları arttıran şu açıklamalarda bulundu: “Yer aldığım başka bir filmle ilgili son rötuşları halletmem lazım. Ama bunun dışında sanırım Mandalorian bu yaz bir ara olacak. Henüz bir tarih belirlenmedi, ama yakında, çok yakında."



Hayranları oldukça heyecanlandıran bu açıklamalardan sonra tüm dikkatler yine Mandalorian'a çevrildi. Yaz tatilinde Disney+'da çıkması beklenilen dizinin hangi tarihte çıkacağına dair henüz resmi bir açıklama yok. Fakat Esposito'nun yaptığı açıklamaların aksine dizinin bu yaz çıkması olanaksız görülüyor. 25 Mayıs tarihinde Disney+'da başlayacak olan Obi-Wan dizisi gözönünde bulundurulduğu zaman, Mandalorian dizisinin yaz tarihinde çıkması pek mümkün görünmüyor. Fakat tüm bunlara rağmen hiçbir şey kesin değil. Dizi belkide bir anda yaz tatilinde hayranların karşısına çıkabilir!


Yorumlar (0)