Anasayfa > Haberler > Man Of Steel Kötüleri The Flash Filmine Eklendi!

Man Of Steel Kötüleri The Flash Filmine Eklendi!

Film 3 yıl önce Man Of Steel Kötüleri The Flash Filmine Eklendi!

Multiverse (Çoklu evren) kavramı en son çıkan MCU filmi Spiderman: No Way Home ile birlikte hayatımıza girdi. Spiderman: No Way Home’un gişedeki başarısı gösteriyor ki; Disney, Çoklu evrenler kavramının ekmeğini çokça yiyecek. Disney bir yandan o ekmeği yiyedursun, DC de Multiverse’e girmek üzere. Bunu da The Flash filmi ile başlatmak istiyor!

Bildiğiniz gibi 4 Kasım 2022 tarihinde DCEU (DC Genişletilmiş Evreni)’nun ilk solo Flash filmi çıkacak. “The Flash” adıyla çıkacak film için DCEU’nun Spiderman: No Way Home’u görevini taşıyacak diyebiliriz. Bu film ile birlikte Multiverse kavramına balıklama olarak dalacak olan DC, geçtiğimiz aylarda 90’larda Tim Burton’ın çektiği Batman serisinin Batman’i olan ünlü oyuncu Michael Keaton’ı filmin oyuncu kadrosuna eklemişti. Keaton ile birlikte Ben Affleck’in de filmde Batman olarak bulunacağını söyleyerek Multiverse’e gireceklerini açıklamışlardı.

Geçtiğimiz günlerde gelen bir haber ise The Flash filmine olan heyecanımızı daha da arttırdı. Warner Bros.’un resmi sitesinden yaptığı açıklamaya göre Man Of Steel (Çelik Adam) filminin kötüleri General Zod ve Faora-UI'yı canlandıran oyuncular Michael Shannon ve Antje Traue’nin The Flash filminde olacaklarını onayladı.

Bu haberden sonra tabiki de birçok soru aklımıza geliyor. Çünkü Man Of Steel filminde Faora-UI Phantom Zone’a hapsedilmişti ve General Zod da ölmüştü. Hatta Batman v Superman: Dawn Of Justice (Adaletin Şafağı) filminde Lex Luthor tarafından Doomsday olarak canlandırılmış ve Superman tarafından tekrar öldürülmüştü. Bu iki karakterin filme nasıl dahil olacağı merak konusu. Hele ki filmde Henry Cavill’ın olmayacağı düşünülünce. İlerleyen günlerde DC tarafından gelen açıklamalarla sorularımıza yanıtlar bulacağımızı düşünüyorum. Sinema dünyasından gelecek yeni haberleri siz okurlarımıza en iyi şekilde aktaracağız.


Yorumlar (0)