Anasayfa > Haberler > Mad Mikkelsen'in Kadroya Dahil Olduğu Duyuruldu

Mad Mikkelsen'in Kadroya Dahil Olduğu Duyuruldu

Film 4 yıl önce Mad Mikkelsen'in Kadroya Dahil Olduğu Duyuruldu

Fantastik Canavarlar 3 filmi için Mads Mikkelsen'ın kadroya dahil olduğu duyuruldu. Artık ünlü oyuncuyu büyü dünyasında görebileceğiz.

Fantastik Canavarlar filmi son günlerde gündemin ana başlıklarından birisi oldu. Bunun sebebi Johnny Depp'in özel yaşantısında yaşadığı sorunlardan dolayı Fantastik Canavarlar filminin kadrosundan çıkarılmasıydı. Johnny Depp, filmin yapımcısının isteği üzerinde kendi rızasıyla rolünü bırakması olayların çıkmasına sebep olmuştu. Johnny Depp hayranları bu durumu kötü karşılayınca benzer durumun Amber Heard için de yapılması için imza toplamaya başladı. Olaylar büyümeye devam ederken Johnny Depp'in ayrılığı ile boş kalan Grindelwald rolü için Mads Mikkelsen'in geleceği söylentileri başladı. Mad Mikkelsen ilk başlarda böyle bir rolün teklif edilmediğini söyleyerek iddiaları yalanlamış olsada resmi açıklama ile rol kesinleşti.

Warner Bros. Mads Mikkelsen'in Fantastik Canavalar 3 filminde Gellert Grindelwald rolünü canlandıracağı resmi olarak duyuruldu. Hannibal, The Hunt, Doctor Strange gibi filmlerle tanınan ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi. Ancak yapımcı firmanın yaptığı duyuru hayranları bir nebze mutlu etti. Bir çok kötü karakteri başarılı bir şekilde canlandırmış olan Mads Mikkelsen'in Grindelwald gibi bir kötü karakteri başarıyla canlandıracağı düşünülüyor. 

Fantastik Canavalar filmi Covid-19 pandemisi sebebiyle defalarca ertelenmişti. Ardından Johnny Depp'in çekimleri bırakması bu süreci biraz daha uzattı. Belirsizlik içerisinde bekleyen çekimler Mads Mikkelsen'in dahil olmasıyla birlikte en kısa sürede çekilmeye başlanacaktır. Ancak planlandığı tarihte vizyona giremeyecek gibi görünüyor.


Yorumlar (1)

4 yıl önce

Hannibal'dan sonra oldukça sempati kazandığım bir oyuncuydu. Bu filmde görmek güzel olabilir