Anasayfa > Haberler > Love, Death & Robots Dizisinin İkinci Sezonundan ilk Fragman Geldi!

Love, Death & Robots Dizisinin İkinci Sezonundan ilk Fragman Geldi!

Fragman 3 yıl önce Love, Death & Robots Dizisinin İkinci Sezonundan ilk Fragman Geldi!

15 Mart 2019 tarihinde ilk sezonu ile izleyiciler ile buluşan Love, Death and Robots dizisi oldukça beğenilmişti. Yapımcılarının arasında ünlü mükemmeliyetçi yönetmen David Fincher'ın da bulunduğu dizi, Netflix'in en başarılı yapımlarından biri olarak akıllarda kalmıştı.

İlk sezonunda birbirinden farklı 18 bölüm barındıran dizinin, en ilgi çekici yanı her bölümün birbirlerinden her açıdan farklı olmasıydı. Farklı animasyon tarzları ile farklı ütopik olaylara odaklanan dizinin, her bölümünde bambaşka bir tarz vardı. Sadece görüntü ve konu itibariyle değil, kamera arkasında ki farklı kişilerin tarzlarının eklenmesi ile birlikte her açıdan farklılaşan bölümler, izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. İşlediği konuların yer yer komik, yer yer korkunç ve yer yer de duygusal olduğu dizinin ikinci sezonu şiddetle bekleniyordu. Bunca zaman Netflix ve yapımcı ekip tarafından ikinci sezon için herhangi resmi bir açıklama yapılmamıştı. 19 Nisan 2021 tarihiyle Netflix tarafından yayınlanan ikinci sezon fragmanı ile dedikodular son buldu ve ikinci sezonun geleceği kesinleşti.

Bazı harika bölümleri ile akıllara kazınan dizinin ikinci sezonun yapımcıları ise ilk sezon ki ile aynı. Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller ve Tim Miller gibi başarılı insanların bulunduğu dizinin konuk oyuncuların da ise, Michael'ı B. Jordan gibi isimler bulunuyor. İçerisinde daha bir çok sürpriz oyuncu barındırması beklenen ikinci sezonun ise, aynı ilk sezon da olduğu gibi 20 bölüm civarlarında olması bekleniyor.


Her bölümde farklı tarz, farklı animasyon stili ve farklı konulara sahip olan dizi, ikinci sezonunda da bu mantığını koruyacak. Fragmanda da gösterildiği üzere ilk sezonda kullanılmamış bazı animasyon tarzlarına ev sahipliği yapan ikinci sezonun, gerçekçi animasyonları da oldukça yoğun kullandığı belirtilmekte. Gerçeğe en yakın şekilde kullanılan gerçekçi animasyonlar ile izleyiciye görüntü şölen yaşatacak dizinin, diğer animasyon tarzları ile de yürekleri ısıtması ümit ediliyor. Netflix'in ani bir şekilde yayınladığı ikinci sezon fragmanının yanı sıra, dizinin üçüncü sezonunun da onaylandığı duyuruldu. Yakın bir tarihte çıkacak olan ikinci sezonun ardından, yeni sezon olan üçüncü sezonu izleyecek olmak ise izleyicilere oldukça büyük bir zevk veriyor.

14 Mayıs 2021 tarihi ile Netflix platformun da izleyiciler ile buluşması planlanan Love, Death and Robots dizisi hakkında ki tüm haber ve incelemeleri sitemizde bulabilirsiniz


Yorumlar (0)