Anasayfa > Haberler > Love, Death and Robots Beklenenden Erken Geliyor!

Love, Death and Robots Beklenenden Erken Geliyor!

Dizi 2 yıl önce Love, Death and Robots Beklenenden Erken Geliyor!

Yönetim ekibinde titiz yönetmen David Fincher ve daha pek çok başarılı ismin yer aldığı Netfilx dizisi Love, Death and Robots fazlaca sevilmişti. Her bölümünde farklı bir animasyon tarzı ve farklı bir hikaye anlatan dizi, hem diğer dizilerden farklı olması, hem de yaptığı işi gayet güzel yapması sebebiyle hem eleştirmenler hem de hayranlar tarafından beğenilmişti.

Dizinin ilk cildi 18 bölümden oluşurken ikinci cildi ise sadece 8 bölümden oluşmuştu. Bunun yanı sıra dizinin ilk cildinde gayet güzel bölümler yer alırken ikinci cildinde yalnızca "Nüfus Kontrol Ekibi" ve "Snow Çölde" gibi bölümler beğenilmişti. Tüm bunlar ise hayranların ilk cildi, ikinci ciltten daha çok sevmesine neden olmuştu. Ama buna rağmen pek çok izleyici, dizinin 3. cildini heyecanla beklemeye başlamıştı bile. Geçtiğimiz günlerde Netflix sürpriz bir şekilde hayranları sevindiren bir açıklama yaptı: Love, Death and Robots dizisinin 3. cildi 20 Mayıs'ta ekranlarda olacak!



Netflix'in geçmiş bölümlerde yer alan sahneleri kullanarak yaptığı bu duyuruyu pek çok hayran beklemiyordu. Dizinin bir aydan kısa bir süre sonra çıkacak olması ise, hayranları şaşırtan bir diğer unsur oldu. Dizinin yepyeni 3. cildi 20 Mayıs'ta Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 3. cildin bölümleri hakkında herhangi bir açıklama veya bilgilendirme yapılmadı. 3. cild hakkında herhangi bir video veya görüntü de paylaşılmadı. 1 ay sonra çıkacak bir diziden neden hiç bir görüntü paylaşılmadığı sorusu ise cevapsız kalıyor. Dizinin 3. cildi hakkında tek bilinen bilgi; 20 Mayıs günü izleyicilerle buluşacak olması.


Yorumlar (0)