Anasayfa > Haberler > Lord Of The Rings Anime Serisi Çıkıyor!

Lord Of The Rings Anime Serisi Çıkıyor!

Anime 2 yıl önce Lord Of The Rings Anime Serisi Çıkıyor!

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime filminin çıkış tarihi açıklandı ve filmden bir konsept çizim paylaşıldı. 

Lord of the Rings serisinde yaşanan olayların yaklaşık 200 yıl öncesini anlatacak olan anime filmi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, 21 Nisan 2024'te vizyona girecek. Filmi, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex isimli anime filminin yönetmeni Kenji Kamiyama yönetecek. Kamiyama bu filmi, Lord of the Rings'in senarist kadrosunda bulunan Oscar ödüllü senarist Philippa Boyens ile birlikte yürütecek. 

War of the Rohirrim, The Hobbit ve Lord of the Rings'teki olaylardan iki yüzyıl önce geçecek ve Rohan kralı Helm Hammerhand'in hayatı ve Miğfer Dibi'nin savaşını konu alacak. Konsept çizimde gözüken kalenin, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'de Sauron'un güçlerine karşı koyan bir kale olduğu düşünülüyor. Anime filmi 2021 yılında duyuruldu. Konsept sanatında görüldüğü kadarıyla Peter Jackson üçlemesindeki görsel tonu andırıyor ve Jackson'ın meslektaşlarının bu anime filminde de yer alması başka bir bağlantı noktası. 

Warner Bros. Pictures Group başkanı Toby Emmerich, "Yüzüklerin Efendisi filmleri  Tolkein'in başyapıtlarını sinematik olarak yeni zirvelere taşıdı ve bir nesle ilham verdi" diyor. "Aynı yaratıcı vizyonerlerin birçoğu ve yönetmenlikte yetenekli Kenji Kamiyama ile Orta Dünya'yı yeniden ziyaret edebilmek bizim için büyük bir hediye." dedi.


Yorumlar (0)