Anasayfa > Haberler > Last of Us Dizisinden İlk Fragman! Ne Zaman Çıkıyor? Hangi Platformda?

Last of Us Dizisinden İlk Fragman! Ne Zaman Çıkıyor? Hangi Platformda?

Fragman 2 yıl önce Last of Us Dizisinden İlk Fragman! Ne Zaman Çıkıyor? Hangi Platformda?

HBO'nun merakla beklenen “The Last of Us” dizisinden ilk fragman bugün yayınlandı. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen, video oyunu uyarlamasına ait ilk fragman bugün yayınlandı. “Modern uygarlığın yok edilmesinden yirmi yıl sonra, hayatta kalan Joel, 14 yaşındaki Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için işe alınır. Küçük bir kaçırma operasyonu olarak başlayan hikaye, her ikisinin de hayatta kalmak için birbirlerine bağlı olması gerektiğinden, çok geçmeden acımasız, yürek burkan bir yolculuk haline gelir.” şeklinde bir konuya sahip olan “The Last of Us” dizisinin çıkış tarihi ise 2023 olarak belirlendi.

Fragman, “The Last of Us” evreninde “Salgın Günü” olarak adlandırılan 26 Eylül'de yayınlandı. Orijinal video oyunu hikayesinde, “cordyceps” mantarı, ABD'de ilk olarak 26 Eylül'de yayılmaya başladı. Hank Williams'ın “Yalnız ve Terk edilmiş” şarkısıyla başlayan fragmanda, bir yandan şehri bir yandan da hayatta kalmayı başaran insanları görüyoruz. Yayınlanan ilk fragmanda daha çok dünyanın ne halde olduğunu ve insanların ne duruma geldiğini göstermişler diyebiliriz. Fragman dizinin konusu ve gidişatı hakkında çok fazla bilgi vermiyor. 

Cordyceps mantarı yüzünden enfekte olan insanlar, “Clickers” denilen ve yalpalayarak yürüyen canavarlara dönüşürler. Enfekte olan insanların yüzlerinden, mantar benzeri sporlar fışkırır ve insan etine aç duruma gelirler. Görme yetisi olmayan Clickerlar ise, avlanmak için tüyler ürpertici bir ses çıkararak avlarının yerlerini tespit edebiliyorlar. Bu sesi, yayınlanan fragmanın 34. saniyesinde de duyuyoruz. 


Pedro Pascal ve Bella Ramsey'e ek olarak, oyuncu kadrosunda Joel'in erkek kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna, “Ateş Böcekleri” isimli asi grubunun lideri Marlene rolünde Merle Dandridge, Joel'in kızı Sarah rolünde Nico Parker, Frank rolünde Murray Bartlett, Bill rolünde Nick Offerman, Perry rolünde Jeffrey Pierce ve Tess rolünde Anna Torv yer alıyor. Video oyunlarında Joel ve Ellie'yi seslendiren Troy Baker ve Ashley Johnson da dizide açıklanmayan rollerde yer alıyor.

Dizide, Naughty Dog'un eş başkanı Neil Druckmann, “Chernobyl” dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ile birlikte ortak yazar ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Yürütücü yapımcılar arasında Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan ve Rose Lam yer alıyor. Yönetmenler arasında ise Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić, Ali Abbasi, Peter Hoar, Jeremy Webb ve Liza Johnson yer alıyor. 2023’te yayınlanacak dizi, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games, Mighty Mint ve Naughty Dog şirketlerinin ortak yapımıdır.


Yorumlar (0)