Anasayfa > Haberler > Kung Fu Panda 4 ve Dune Part Two Zirve İçin Kapışıyor!

Kung Fu Panda 4 ve Dune Part Two Zirve İçin Kapışıyor!

Film 1 ay önce Kung Fu Panda 4 ve Dune Part Two Zirve İçin Kapışıyor!

Kung Fu Panda 4, Dune: Part Two’yu geçerek hafta sonu gişesinde birinci oldu. Çok durgun geçen Ocak ve Şubat aylarının ardından 2024 Mart ayında işler kızışıyor. Tahminlere göre, Jack Black'in Usta Po Ping rolüyle geri döndüğü film Kung Fu Panda 4, üst üste ikinci hafta sonunda da yerel sinemalarda 1 numara olmayı sürdürecek. Ancak bu son çekişmeli bir yarıştı.

The Numbers'ın sıralamasına göre, 1 numaralı Kung Fu Panda 4 (30 milyon $) ile 2 numaralı Dune: Part Two (29,1 milyon dolar) arasında 1 milyon $'dan daha az bir fark var. Dune: Part Two (29,1 milyon dolar) ile Kung Fu Panda 4 arasında 1 milyon dolardan az bir fark oluştu ve her iki film de vizyona girdiği günden beri iyi bir gişe performansı yakaladı. Kung Fu Panda 4 bugüne kadar dünya çapında 176,5 milyon dolar elde ederken, Dune 2 üç hafta sonunun ardından dünya çapında 494,7 milyon dolar topladı.

Gişede zirve için böylesine yakın bir yarışta Dune: Part Two, üçüncü hafta sonunda da Kung Fu Panda 4 ile rekabet edebiliyor. Dune: Part Two yalnızca, ikinci ve üçüncü hafta sonları arasında yalnızca %37'lik bir düşüş yaşadı. Yönetmen Denis Villeneuve'ün fantastik - bilim kurgu temalı devam filmi geçen haftadan bu yana 227 salon kaybetmemiş olsaydı, Dune: Part Two, 1. sırayı Kung Fu Panda 4'ün elinden alabilirdi.

Geçen haftanın gişe şampiyonu Kung Fu Panda 4 yerel gişede 1 numara olmayı tekrar başarırken, Mark Wahlberg hafta sonu bronz madalya ile yetinmek zorunda kaldı. Wahlberg'in yeni filmi Kral Arthur 7,5 milyon dolarla 3 numaraya yerleşti. Bu haber yazıldığı sırada, Arthur the King için herhangi bir uluslararası rakam mevcut değildi ve yönetmen Simon Cellan Jones'un, filminin 20 milyon dolarlık bütçesini telafi etmek için biraz zamanı var.

Lionsgate ve Blumhouse'un Imaginary'si ilk ve ikinci hafta sonları arasında sadece %44'lük bir düşüşle oldukça iyi ilerledi. Yönetmen Jeff Wadlow'un korku filmi 5,6 milyon dolarla 4. sırada yer aldı. Cabrini ise 2,8 milyon dolarlık hasılatla 5. sırada yerini aldı. Bu arada, Twilight serisiyle tanınan ünlü oyuncu Kristen Stewart'ın başrolünde yer aldığı A24 yapımı Love Lies Bleeding, vizyondaki ikinci haftasında 2,5 milyon dolarla 6. sıraya yükseldi. Love Lies Bleeding, geçen hafta sonu sınırlı gösterimle, yalnızca 5 sinemada vizyona girmişti, ancak şimdi 1.362 sinemada gösterimde.

Bleecker Streets'in One Life'ı (1,7 milyon dolar) ve Focus Features'ın The American Society of Magical Negroes'u (1,3 milyon dolar) bu hafta sonu vizyona yeni filmler, Arthur the King kadar başarılı olamadı. Ancak her iki film de sırasıyla 8. ve 9. sırada yerini alarak ilk 10'a girecek kadar hasılat elde etmeyi başardı. Bu haftanın salon başına en yüksek ortalaması, yönetmen Jang Jae-hyun'e ait. Yalnızca 3 salonda gösterime giren Exhuma, salon başına 21.883 $ gibi etkileyici bir hasılat elde etti.


Yorumlar (0)