Anasayfa > Haberler > Korku Devam Ediyor! Conjuring 3 Geliyor

Korku Devam Ediyor! Conjuring 3 Geliyor

Film 3 yıl önce Korku Devam Ediyor! Conjuring 3 Geliyor

Sinemada korku filmleri denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan The Conjuring (Korku Seansı) film serisinden yeni haberler geldi!

Geçtiğimiz aylarda devam filminin Netflix tarafından yayınlanacağı The Conjuring 3 filmi, aboneler ve izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. The Conjuring 1 ve Conjuring 2 filmlerinin yönetmeni olan James Wan'ın, yeni çıkacak olan The Conjuring 3 filminde yönetmenlik koltuğunu Michael Chaves'e bırakıyor.

Gerçek hayatta yaşanmış hikayeleri ve polis dosyalarını konu alan The Conjuring film serisinin senaristi olan David Leslie Johnson-McGoldrick, yeni çıkacak olan serinin devam filmi The Conjuring 3 filminin senaryosu hakkında; "1981 yılında Amerika'da cinayete teşebbüs etmiş bir adamın davasında, doğaüstü güçler tarafından ele geçirilmiş bir sanığın kullanılması üzerine olacak" sözlerini kullandı. Merak edenler için film 1981’de Arne Cheyenne Johnson’ın ABD’de bir cinayet işlemesi ve mahkemede “Bana bunu şeytan yaptırdı” demesi üzerine gelişiyor. Vera Farmiga (Lorraine Warren) ve Patick Wilson(Ed Warren) yine kadroda karşımıza çıkıyor.

Serini birinci ve ikinci filmi korku severler tarafından oldukça beğenilmişti. Bu durumun farkında olan yapımcılar ise The Conjuring 3 filmi ile adrenalin ile dolu korku macerasını kaldığı yerden devam ettiriyor.


Yorumlar (0)