Anasayfa > Haberler > "Knives Out 2" Filminden Müjde!

"Knives Out 2" Filminden Müjde!

Film 2 yıl önce

Star Wars filmlerinden tanıdığımız Rain Johnson, geçtiğimiz senelerde Knives Out filmi ile büyük bir gelir ve başarı elde ederek gözleri üzerine çevirmişti. Sıradışı konusu, ters köşe senaryosu ve harika oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilen Knives Out filmi, Netflix, Amazon, HBO ve daha bir çok dev djital yayın platformlarının ilgisini çekmişti. Tüm firmalar filmin yayın haklarını satın almak için rekabete girmiş ve bu rekabet bir açık arttırmaya dönmüştü. Tüm bu çekişmenin sonunda ise Netflix yüklü bir para ödeyerek Knives Out'un yayın haklarını satın almış ve yapımın devam filmini çekmek için kolları sıvamıştı.

Filmin bambaşka bir gizem senaryosu ile geri döneceği ve yine Rain Johnson tarafından yönetileceği daha önceden duyurulmuştu. Fakat filmin en erken 2023'te çıkması bekleniyordu. Beklenenin aksine film çok daha erken gelerek bu senenin son çeyreğinde izleyiciler ile buluşabilir. Hem sinemalarda hemde Netflix platformunda yayınlanacak olan filmin, tüm bunlardan birkaç ay önce festivallerde boy göstermesi bekleniyor.

Devam filminin konusu ve senaryosu hakkında her ne kadar çok az açıklama yapılsa da,  açıklanan oyuncu kadrosu sayesinde hayranlar bazı tahminlerde bulunabiliyor. James Bond filmlerinden tanıdığımız Daniel Craig, Dedektif Benoit Blanc karakteri ile devam filminde tekrardan izleyiciler ile buluşacak. Fakat bu sefer gizemli ve başarılı dedektif, fazlaca entrika dolu bambaşka bir ailenin gizemini çözecekmiş gibi duruyor. İçerisinde ki gizemleri çözeceği ailenin oyuncu kadrosu ise, ilk filmde olduğu gibi yine yıldızlarla dolu. Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick ve Madelyn Cline gibi oyuncuların yer aldığı filmin ekibi fazla iyi duruyor.

İlk Knives Out filmini çeken Rain Johnson, 40 Milyon dolar gibi bir bütçeyle filmi çekmiş, ve üzerine tam 310 milyon dolar hasılat yapmasını sağlamıştı. Bu devasa başarı Netflix’i etkilemiş olsa gerek ki; devam filmine tam 450 milyon dolar bütçe ayırdı. Yaptığı bu hareket ile Knives Out'un devam filminden yüksek bir başarı beklediği açıkça belli olan Netflix'in, hayal kırıklığına uğrayıp uğramayacağı ise şuan cevapsız kalıyor. Filmin 2022'nin sonlarına doğru izleyiciler ile buluşması bekleniliyor


Yorumlar (0)