Anasayfa > Haberler > Kıvanç Tatlıtuğ, Netfilx'in İnto the Night Dizisine Katıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Netfilx'in İnto the Night Dizisine Katıldı!

Ünlü 3 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ, Netfilx'in İnto the Night Dizisine Katıldı!

Geçtiğimiz senenin ortalarına doğru ilk 6 bölümü ile Netflix'te yayınlanan İnto the Night dizisi pek çok kullanıcı tarafından izlenilmişti. Dizinin kadrosunda yerli sanatçılarımızdan Mehmet Kurtuluş'un olmasından mütevellit, dizi ülkemizde de pek çok izleyici tarafından izlenerek beğenilmişti.  Narcos gibi pek çok iyi işler üretmiş Jason George tarafından yazılan dizi, Belçikalı yönetmen Nabil Ben Yadir tarafından hazırlanmıştı.

Güneş ışınlarının tehlikesinin bir anda insanları öldürecek derecede artmasının ardından bir grup insanın güneşten kaçma macerasını konu alan dizi, bazı kişiler tarafından beğenilip takdir edilirken bazı kişiler tarafından ise kötülenmişti. Fakat bu dizinin oldukça fazla bir izlenme elde ettiği gerçeğini değiştirmiyor. Tam bu sebepten dolayı Netflix, global bir şekilde izlenme elde eden bu Belçika dizisine yani sezonlar getirme kararı aldı. Kısa bir süre sonra izleyicilerin karşısına çıkacak olan ikinci sezonda ise Mehmet Kurtuluş’un yanı sıra tanıdık bir yüz daha bizleri bekleyecek.

Kıvanç Tatlıtuğ İnto The Night dizisine katıldı.


Geçtiğimiz günlerde Netfilx dizinin ikinci sezonun hikayesi ve oyuncu kadrosu hakkında insanları bilgilendiren bir içerik paylaştı. İçerik içerisinde dizinin yazarlığını Jason George, yönetmenliğini ise Nabil Ben Yadir'in yapacağını açıklayan Netflix, oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimleri bizlerle paylaşarak türk izleyicilerini oldukça şaşırttı. Mehmet Kurtuluş'un olduğu ilk sezonda, yabancı bir dizide türk bir oyuncu görmek ülkemizde pek çok izleyiciyi oldukça sevindirmişti. İkinci sezonda ise bu sevinç katlanarak artacak gibi duruyor. Çünkü Netflix'in İnto the Night dizisinin ikinci sezon kadrosuna ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ dahil oldu!

Into the Night dizisinin ilk sezonunda karakterlerimiz bir uçak aracılığı ile güneşten kaçmaya çalışmaktaydı. Bir yandan güneşin yakıcı ışınlarına karşı mücadele veren kahramanlarımız, diğer yandan da hem zamanla yarışıp hem de kendi içlerinde ki sorunları çözmeye çalışmaktaydı. Sezonun sonunda bir yeraltı sığınağına sığınan kahramanlarımızı, ikinci sezonda daha da zorlu maceralar bekliyor. Sığınakta ki erzakların bitmesi üzerine tekrar güneşten kaçmaya başlamak zorunda kalan kahramanlarımızın neler yaşayacakları ise tam bir muamma. Yakın bir tarihte fragmanı yayınlanması beklenen dizinin bu yıl içerisinde Netflix'te izleyiciler ile buluşması planlanıyor.

 


Yorumlar (0)