Anasayfa > Haberler > Kıt Harigton MCU`daki Geleceği Hakkında Konuştu

Kıt Harigton MCU`daki Geleceği Hakkında Konuştu

Film 3 yıl önce Kıt Harigton MCU`daki Geleceği Hakkında Konuştu

Bildiğimiz gibi Eternals, Marvel’ın milyonlarca yıl önceye dayanan geçmişle sahip bir grup ölümsüz süper kahramanı anlatan yeni filmi olacak. Yıldızlar geçidi olan bu filmde Angelina Jolie’den Salma Hayek’e çok ünlü isimler bulunmakta. Bu isimlerden biri de Game Of Thrones’taki Jon Snow rolüyle kalplerimize taht kuran Kit Harington.  Harington filmde Dane Whitman rolüyle karşımıza çıkacak. Daha da bilinen ismiyle Kara Şövalye! 

 

 Harrington, geçtiğimiz günlerde bir röportajında MCU (Marvel Cinematic Universe)’daki geleceği hakkında konuştu. Bildiğimiz gibi Marvel, bünyesinde bulunan hiçbir çalışanın gelecek planlar hakkında konuşmasına izin vermiyor ve çok yüksek bir gizlilikle projelerini yürütüyor. Bunun ışığında Harington da aynı şekilde kaçamak cevaplar verdi. Karakterinin geleceği hakkında hiçbir bilgisi olmadığını söyleyen Harington, gelişiminin hangi yöne doğru olduğunu bile bilmediğini söyledi. Hatta oyuncu, Game Of Thrones’ta oynarken 6. ve 7. sezonun senaryosunu bile bilmediğini söylemiş.  

marvel filmleri

Çizgi romanlardan bildiğimiz üzere Black Knight’ın, Gemma Chan’in hayat vereceği karakteri Sersi ile bir aşk hikayesi var. Ama yayınlanan son Eternals fragmanından anladığımız kadarıyla Sersi karakteri ve Richard Madden’ın canlandıracağı Ikaris karakteri arasında bir şeyler olacak gibi gözüküyor. Bu da ileride Ikaris, Sersi ve Black Knight karakterleri arasında bir aşk üçgeni olabileceği sorusunu akıllara getiriyor. En ufak yan karakterlere bile bir hikaye çizerek film çeken Marvel`ın, böyle önemli bir oyuncunun canlandırdığı bu sağlam karakter için iyi bir plan yapmadığını düşünmek doğru olmaz. Marvel filmlerinin yeni evresi olan Faz 4`te önemli bir yere sahip olacak olan Eternals için nasıl bir yol izleneceği ise, şuanlık bir muamma.

 

 Şimdilik elimizde olan bilgiler bunlar. Kesin-somut bir bilgi olmamakla birlikte umarız ki Harington'un sözleri buzdağının görünen kısmıdır ve Eternals filmi ile başlamak üzere kendisini MCU’da daha çok görürüz. MCU hakkında yeni haberler oldukça siz değerli izleyicilerimizle paylaşacağız. İyi günler.

 


Yorumlar (0)