Anasayfa > Haberler > Kirpi Sonic 2 Hakkında İlk Detaylar Geldi!

Kirpi Sonic 2 Hakkında İlk Detaylar Geldi!

Film 3 yıl önce Kirpi Sonic 2 Hakkında İlk Detaylar Geldi!

12 Şubat 2020 tarihinde, Live-Action (Canlı Animasyon) türünde ki ilk Sonic filmi izleyiciler ile buluşmuştu. Film çıkmadan önce, ilk fragmanda ki Sonic karakterinin tasarımı olay konusu olmuştu. Bu tepkileri göz önünde bulunduran yapımcı ekip, kısa bir sürede Sonic karakterini yeniden tasarlamış ve ilgileri üzerine toplamayı başarmıştı.

Çoğu Sonic hayranına göre başarılı ve güzel bir film olmayı başaran Kirpi Sonic filmi,  300 milyon doları aşkın bir hasılat toplamayı başarmıştı. İlk film ile birlikte Sonic ve Doktor Robotnik karakterlerini izleyiciye tanıtmayı güzel bir şekilde başaran yapımcı ekip, Jim Carrey'nin hayat verdigi Doktor Robotnik karakterinin oldukça beğenilmesini sağlamıştı. Yapımcı ekibe, Sonic evreninde ki karakter sayısının oldukça yüksek olmasına rağmen neden filmde çok az karakter olduğu soran hayranlara yapımcı ekip, Sonic ve Doktor Robotnik karakterini daha iyi işleyebilmek için az karakter kullanmayı tercih ettikleri cevabını vermişti. Kirpi Sonic filminde yaşanan bir diğer büyük olay ise, Doktor Robotnik’in Sonic’in en büyük düşmanı haline gelmesiydi. İlk filmin sonunda Doktor Robotnik, Doctor Eggman’a dönüşümünü tamamlayarak hem gelecek diğer filmlerde ki varlığını, hemde Sonic'in en büyük düşmanı olduğunu kanıtlamıştı. Tüm bunların yanı sıra Kirpi Sonic filminde ki en büyük ve beklenmedik olayın, çok geniş bir  evreninin kapısını aralayan karakter olan Tails'in görünmesi olduğunu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden açıklanan haberde, Kirpi Sonic filminin devam filmi niteliğini taşıyacak olan Sonic the Hedgehog 2 ( Kirpi Sonic 2 ) filminin vizyon tarihi ve kadrosunun bir kısmı açıklandı. Yönetmenlik koltuğunda ilk filmde olduğu gibi yine Jeff Fowler otururken, Jim Carrey'nin ise Doctor Eggman olarak geri geleceği Kirpi Sonic 2 filminin vizyon tarihi ise 2 Nisan 2022 olarak açıklandı. Senaryosu ve içerisinde hangi karakterlerin olacağı henüz açıklanmayan Kirpi Sonic 2 filmi hakkında ki tüm gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)