Anasayfa > Haberler > Kevin Hart Ve Mark Wahlberg'in Olduğu "Me Time"

Kevin Hart Ve Mark Wahlberg'in Olduğu "Me Time"

Fragman 2 yıl önce Kevin Hart Ve Mark Wahlberg'in Olduğu

John Hamberg'den, kendisinin yazıp yönettiği bir komedi filmi görmeyeli birkaç yıl oldu. Hamberg’in yakında Netflix’te yayınlanacak olan filmi “Me Time”dan bir fragman yayınlandı. Filmin başrollerini ise Kevin Hart ve Mark Wahlberg paylaşıyor.

John Hamberg'in eski filmi “I Love You, Man”, filmine çok benzeyen yeni filmde Hart, karısı (Regina Hall) çalışırken son birkaç yılını evde oturan bir baba olarak geçiren “Sonny” rolünde yer alıyor. Sonny, yıllar sonra ilk kez çocuklarını bırakıp “Me Time” adını verdiği tatile çıkar ve eski en iyi arkadaşı Huck (Mark Wahlberg) ile hayatını neredeyse alt üst edecek olan çılgın bir hafta sonu için bir araya gelirler.


Fragmanda Huck, giyime karşı tutumu genellikle isteğe bağlı olan ve çölde “Burning Man” tarzı bir doğum günü partisi planlayan bir parti hayvanı olmaya devam ediyor. Belki de Sonny’nin ihtiyacı olan tek şey budur.

Luis Gerardo Méndez, Jimmy O. Yang, John Amos, Anna Maria Horsford, Andrew Santino ve Deborah S. Craig'in de rol aldığı Me Time, 26 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak.


Yorumlar (0)