Anasayfa > Haberler > Kevin Hart ve John Hamburg'lu Netfilx Filmi; Me Time

Kevin Hart ve John Hamburg'lu Netfilx Filmi; Me Time

Film 3 yıl önce Kevin Hart ve John Hamburg'lu Netfilx Filmi; Me Time

Bir çok ünlü ve başarılı yapımlar ile tanıdığımız, aynı zamandada bir komedyen olan Kevin Hart ve Night School başta olmak üzere birçok başarılı yapımı yazmış ve imzasını atmış olan John Hamburg, Netflix'in  yayın haklarını üstlendiği Me Time filmi için tekrar bir araya geliyorlar! 

Netflix tarafından bu sene izleyiciler karşısına çıkarılması beklenen Me Time filminin senaryosunu, 2000'li yılların başlarında "Meet the Parents" ve "Along Came Polly" gibi bir çok başarılı yapıma imzasını atmış olan John Hamburg yazıp yönetecek. 

Filmin başrolünü ise, "Jumanji:Next Level" ve "Get Hard" gibi yapımlarda oynamış, komik ve eğlenceli karakterler ile özleşmiş olan Kevin Hart üstlenecek. Oynadığı son bir kaç filmde, kariyerinde ki diğer filmlerin aksine komediden dram dalına kaymaya çalışan Hart, Me Time filmi ile, bizlere tekrar özlenen "Night School" performansını gösterecek gibi duruyor.

Kavin Hart'ın HartBeat Productions şirketinin yapımcılığını üstlendiği Me Time filminin senaryosu ise; "Karısı ve çocukları yokken kendisini yıllardır ilk kez yalnız başına bulmuş bir babayı anlatıyor. Hayatını neredeyse altüst edecek olan bir haftasonu için eski en iyi arkadaşı ile yeniden iletişime geçiyor" şeklinde anlatılmaktadır.

Me Time filminde ki Kevin Hart'ın oynayacak olduğu karakterin iletişime geçeceği "yakın arkadaş" karakterini ise şu an kimin oynayacak olduğu bir muamma.

Son zamanlarda "The Devil All the Time" gibi başarılı işler ortaya çıkarmış olan Netflix'in, “Me Time” filminden güzel bir iş çıkarması bekleniyor.


Yorumlar (0)