Anasayfa > Haberler > Keanu Reeves'li Constantine 2

Keanu Reeves'li Constantine 2

Film 4 yıl önce Keanu Reeves'li Constantine 2

Kült filmlerden birisi olan ve devamının gelmesini dört gözle beklediğimiz Constantine 2 filminin yapılacağı filmin şeytanı (Peter Stormare) tarafından duyuruldu. 

2005 yılında DC evreninden uyarlama, kadrosunda Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton, Shia LaBeouf gibi bir çok başarılı ismin olduğu bir film çıktı. Dünya ve ruhlar aleminin iç içe olmasını, insanlara zarar veren dinsel varlıkları ve onları durdurmaya çalışan tanrının adamı Constantine'i  anlatıyordu. İşlenen konular ve anlatımın başarılı olması insanları filmin devamını beklemeye mahkum etti. 

Filmin yönetmeni Francis Lawrence ve başrol oyuncusu Keanu Reeves, filmin devamını yapmak için çok istekliydiler hatta yapımcı Akiva Goldsman verdiği bir röportajda "Bana kalsa yarın yaparım" demişti. Ancak oyuncular, yönetmenler ve yapımcı istekli olsa da karakter DC evrenine aitti ve DC ne derse o olacaktı. 

Aradan 15 yıl geçmiş J.J. Abrams'ın karakteri yeniden yaratacağını söylemesiyle eski kadronun olduğu yeni bir film bekleme hayalleri suya düşmüştü. Ta ki bugüne kadar... İlk filmde Şeytan(Lucifer) rolünde oynayan Peter Stormare; eski kadro ile devam filmi için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Şu anlık Peter Stormare dışında yapımcılardan bir onaylama gelmese de bu küçük haber umutların yeniden yeşermesine sebep oldu. 


Yorumlar (0)