Anasayfa > Haberler > Keanu Reeves, Fast X Kadrosunda Olacakmış!

Keanu Reeves, Fast X Kadrosunda Olacakmış!

Film 1 yıl önce Keanu Reeves, Fast X Kadrosunda Olacakmış!

21. yüzyılın en kazançlı ve para getiren film serilerinden biri olan Fast and Furious, seriye noktayı koyacak olan final hikayesinin ilk bölümünü yayınladı. Final hikayesi, 2000'li yılların başından bu yana sürekli devam eden seriye noktayı koyacaktı. İki filmden oluşacak olan finalin ilk bölümü geçtiğimiz günlerde izleyicilerle buluştu. Devasa bir kadroya sahip olan filmin oyuncuları arasında neredeyse Hollywood’un en başarılı oyuncuları yer almakta. Yakın zamanda ortaya çıkan bir haber ise bu işi daha da ilgi çekici bir hale getirdi; filmin kadrosunda Keanu Reeves de olabilirmiş!

Geçtiğimiz günlerde, Fast X filminin ana kötülerinden biri olan Alan Ritchson bir röportaja katıldı. Fast X filminde, Jason Momoa'nın oynadığı Dante Reyes karakterini kullanarak Dominic Torretto'ya ihanet eden Ajans'ın lideri rolünü oynayan Alan Ritchson, bu rolü Keanu Reeves'in elinden aldığını söyledi. Oldukça kilit ve önemli bir rol olan "Aimes" rolü için seçmelere gelen oyunculardan biri de Keanu Reeves’imiş!

Alan Ritchson'ın aktardığı olaya göre, Keanu Reeves başlangıçta Alan Ritchson'ın Fast X'deki karakterini oynamak için görüşmelerde bulunuyormuş. Fakat bu görüşmeler bilinmeyen sebeplerden ötürü başarısız olmuş ve Aimes rolü sahipsiz kalmış. Zaten halihazırda Aimes rolünü oynamayı isteyen Ritchson ise, bu olayların ardından rol için görüşmelere başlamış ve Aimes rolünü elde etmiş. Röportaj esnasında yaşadığı bu olayı anlatan Alan Ritchson, şu sözleri kullandı; "Sadece küçük bir şans ve iyi zamanlamaydı. Bir gün dondurucu soğukta arkadaşım Hilary Swank ile bir film üzerinde çalışıyordum. Tam bu sırada Keanu Reeves'in role seçilmediğine dair bir çağrı aldım. Bu çağrının ardından ise hemen harekete geçerek rolü kaptım." 



Keanu Reeves, birkaç sene önce çıkan Fast and Furious: Hobbs and Shaw filminde de, filmin baş kötüsü olmak için görüşmelere başlamıştı. Fakat işler yine yolunda gitmemiş ve Reeves rolü yine oynayamamıştı. Bu filmin ardından ise, Fast X filmi için de yine Reeves düşünülmüş, fakat bilinmeyen sebeplerden ötürü görüşmeler yine sonlandırılmıştı. Eğer bu görüşmeler başarılı geçseydi, Fast X filminde Alan Ritchson yerine Keanu Reeves olacak ve filmin efsane kadrosu daha da mükemmel bir hâl alacaktı. Fakat işler böyle ilerlemedi. Efsanevi oyuncu Keanu Reeves'in, gelecek Fast And Furious filmlerinde oynayıp oynamayacağı ise bilinmiyor.


Yorumlar (0)