Anasayfa > Haberler > Justice Smith, Dedektif Pikachu 2 Filminin Olmayacağını Düşünüyor

Justice Smith, Dedektif Pikachu 2 Filminin Olmayacağını Düşünüyor

Film 3 yıl önce Justice Smith, Dedektif Pikachu 2 Filminin Olmayacağını Düşünüyor

Geçtiğimiz senelerde izleyiciler ile buluşan ve sürpriz bir şekilde hem izleyicileri memnun eden, hemde eleştirmenlerden iyi yorumlar alan Pokémon Detective Pikachu filmi, oldukça beğenilmişti. Oyuncuları arasında Justice Smith gibi isimlerin olduğu Pikachu filminde, Pikachu karakterini ünlü aktör Ryan Reynolds seslendirmekteydi. 2019 senesinde ilk fragmanları ile tanıtımı yapılan live-action filmden kimse iyi olmasını beklememişti. Fakat herkesi şaşırtarak hem çocuk, hemde yetişkin izleyicileri güldürüp eğlendiren Pokémon Dedektif Pikachu filmi, oldukça beğenilmiş ve devam filmi aranmıştı.

İlk filmin başarısının ardından yapımcı firma ve film ekibinden kimse, devam filmi hakkında bir açıklama yapmamıştı. Ortalıkta ikinci filmin senaryosunun hazırlandığı gibi dedikodular dolaşsa da, kesin bir bilgi bulunmuyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde ilk Pikachu filminin yıldızlarından biri olan Justice Smith'in yaptığı açıklama ile bu sessizlik son buldu. Inverse ile yapılan röportaj'ın da, ilk Pikachu filmini çok beğendiğini, ikincisinin gelmesini çok istediğini fakat bu konuda endişelendiğini dile getiren Smith, Pikachu hayranlarını üzebilecek bazı açıklamalarda bulundu.

Röportaj esnasında kendisine "Pikachu'nun devam filmi hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusu sorulduğunda Smith, bu konu hakkında konuşabileceği için oldukça sevinçli görünüyordu. Justice Smith açıklamasında şu sözleri kullandı; "Dedektif Pikachu 2'ye katılmayı çok isterim. Bunun olup olmayacağını bilmiyorum. Sanırım bunun için umutlarımız yeterli olmayacak. Bunun olabileceğini hiç sanmıyorum. Gerçekten öyle düşünüyorum. Dürüst olmak gerekirse, ben çok büyük bir hayranıyım, kim bilir, kim bilir? Umarım çekilir.”

Smith'in yaptığı bu açıklama ile Pikachu 2 filminin gelmesinin pek olası olmadığı hayranlar tarafından anlaşıldı. Film yıldızının da oldukça beklediği ve gelmesini istediği Pikachu 2 filminin gelmesi isteniyordu. Fakat ne yazık ki yapımcı firma hayranlar ile aynı görüşte düşünmüyor gibi duruyor


Yorumlar (0)