Anasayfa > Haberler > "Jurassic World: Dominion" Serinin Son Filmi Olmayacak!

"Jurassic World: Dominion" Serinin Son Filmi Olmayacak!

Film 2 yıl önce

İlk filmi 1993 yılında ve Steven Spielberg tarafından yönetilen Jurassic Park serisi izleyenler tarafından çokça sevilmiş ve kendisine birçok hayran edinmişti. 1997’de çıkan serinin devam filmi de Spielberg tarafından çekilmiş ve ilki kadar olmasa da insanların beğenisini toplamıştı. 2001’de çekilen 3.film ise hiç sevilmemiş ve üçleme bu şekilde sona ermişti. 

14 yıl sonra 2015’e geldiğimizde, başrollerinde Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard’ın bulunduğu Jurassic World filmi çıktı ve gişede 1.67 milyon dolarlık harika bir başarı elde etti. 2018’de çıkan Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Yıkılmış Krallık) filmi ise 1.31 milyon dolar ile serinin hala sattığı ispatlamıştı.  

Jurassic Park için bir son değil...

Ve işte buradayız. 2022 yılına geldik ve Jurassic World üçlemesinin son filmi olan Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Hakimiyet) filmi vizyona girmek üzere. Peki, bu seri için bir final mi olacak? Hayır tabikide. Jurassic World: Dominion filmi üçlemeyi sonladırırken yeni filmlere de bir kapı görevi görecek. İlk iki filmin gişedeki başarısını ve düşününce yapımcıların seriyi neden bitirmek istemeyeceklerini görebiliyoruz.  Yaptığı bir röportaj sırasında serinin yapımcısı Frank Marshall şunları söyledi, “Dominion, üçlemeyi özetleyip finale erdirecek ama bu serinin biteceği anlamına gelmiyor. Oturup gelecekte neler yapabileceğimize dair konuşacağız”. 
Sözlerine Jurassic World dizisiyle devam eden Marshall, “Netflix’te Jurassic World: Camp Cretaceous isminde harika bir dizimiz var. Biz iyi yönetmenleri, yazarları ve harika hikayeleri olan kaliteli filmler yapmak istiyoruz ancak kesinlikle daha fazla Jurassic World filmi yapmayı düşünmüyoruz.” dedi. 

-Dikkat Spoiler Var - Serinin ikinci filminde tüm tarih öncesi yaratıklar bulundukları adadan anakaraya getirilmişti ve finalde de açık dünyaya salınmıştı. Üçüncü filmin oyuncu kadrosundan gördüğümüz kadarıyla eski Jurassic Park serisindeki ünlü oyuncular Sam Neill, Jeff Goldblum ve Laura Dern gibi birçok ismi üçlemenin son filminde göreceğiz. Bunun büyük bir birleşme olacağı kesin. Filmin sinemaya gelmesini heyecanla bekliyor olacağız.


Yorumlar (0)