Anasayfa > Haberler > "Jurassic Dünyasının Avengers: Endgame'i Olacak"

"Jurassic Dünyasının Avengers: Endgame'i Olacak"

Film 2 yıl önce

Merakla beklenen bilim kurgu-aksiyon filmi Jurassic World Dominion, COVID-19 pandemisi nedeniyle bir yıl geçtikten sonra bu yaz vizyona giriyor. Film, dinozorların artık tüm dünyada insanlar arasında yaşadığı ve avlandığı film Jurassic World: Fallen Kingdom’ın sonundaki dramatik olaylardan dört yıl sonrasında geçiyor. Yaklaşan film aynı zamanda bir franchise’ın sonuna işaret ediyor. 

Jurassic World Dominion’da, Chris Pratt, Owen Grady, Bryce Dallas Howard, Claire Dearing gibi isimlerin yanı sıra Jurassic Park yıldızları Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum da bu filmde yer alıyor. Chris Pratt, film hakkındaki beklenti üzerine röportaj verdi ve uzun zamandır beklenen sonucun destansı doğasından bahsederek, serinin bir daha çekilip çekilmeyeceği konusundaki soruları yanıtladı. Chris Pratt: “Yani, muhtemelen… Bunu bu olasılığa açık bırakmak gerekir. Bu tür bir film için benzer bir kompozisyon yok. Sanırım Avengers: Infinity War ve Engame, bu filme benzer bir kompozisyona sahip denebilir. Jurassic Park üçlemesine sahipsiniz, Jurassic World üçlemesine sahipsiniz ve bu film, destansı bir sonuç.” dedi.

Filmin yönetmeni Colin Trevorrow da gelecekte daha fazla Jurassic filminin çıkma olasılığından söz ederek genç film yapımcılarına olan inancını dile getirdi. Trevorrow: “Bazı genç film yapımcılarının ne tür yeni fikirlere sahip olduğunu düşünmek beni heyecanlandırıyor. Bir noktada, bunu nereye götürebileceğimize ve bunun ne olabileceğine dair çok net bir vizyonum vardı. Ve şu anda kum havuzunda, dinozor oyuncaklarıyla oynayan küçük bir çocuğa bu fırsatı bırakabilmeyi çok isterim.” dedi.

Jurassic World Dominion, 10 Haziran 2022’de vizyona girecek.


Yorumlar (0)