Anasayfa > Haberler > Jungle Cruise'un Yıldızları Tekrar Bir Araya Geliyor

Jungle Cruise'un Yıldızları Tekrar Bir Araya Geliyor

Ünlü 3 yıl önce Jungle Cruise'un Yıldızları Tekrar Bir Araya Geliyor

30 Temmuz'da ilk gösterimi yapılan ve çıktığı günden beri dünya genelinde  128 milyon doların üstünde gişe geliri elde eden Disney'in dev bütçeli filmi Jungle Cruise'un iki başrol oyuncusu Emily Blunt ve Dwayne Johnson tekrar bir araya geliyor. Amazon'un haklarını elinde bulundurduğu Pinkerton Dedektiflik Bürosunda dedektiflik yapmış ve Amerika'nın ilk kadın dedektifi olan Kate Warne'a Emily Blunt hayat verecek. Dwayne Johnson ise filmin yapımcılığını üstlenecek. 

Çıkış tarihi belli olmayan bu filmde; oynadığı "bol CGI"lı filmlerin gişede ciddi diyebileceğimiz seviyede başarı etmesiyle Hollywood filmlerinin aranan yüzü haline gelen Dwayne Johnson, ortaklarından biri olduğu "Seven Bucks Productions" ve "Amazon Productions" ile ismi daha belli olmayan bu film için kolları çoktan sıvamış gibi gözüküyor. Emily Blunt ise Kate Warne'ı oynamakla birlikte filmin yapımcılarından biri de aynı zaman da!

19. Yüzyılın ikinci yarısında geçecek olan, çıkış tarihi ve ismi hala belli olmayan bu yapımın oyuncu kadrosu hakkında hala bir bilgi bulunmamaktadır. Ama yine yüksek bütçeli ve "bol CGI"lı olması çok şaşırtıcı olmayacaktır.

Peki Kate Warne kimdir? 

Alan Pinkerton tarafından 1850 yılında kurulun Pinkerton Ulusal Dedektiflik Ajansı'nda sadece erkeklerin dedektiflik yapabildiği bir dönemde dedektiflik piyasasında parlayan bir kadın dedektiftir Kate Warne. Gerçek hayatın Sherlock Holmes'u olarak adlandırılan çok ünlü dedektiflerden biridir. Ayrıca kendisi 1861 yılında dönemin Amerika başkanı "Abraham Lincoln"ü bir suikastten kurtaran kişi olarak da tanınmaktadır. Başka bir açıdan ise Warne'un bu sektördeki ve diğer çalışma alanlarındaki etkisi düşündüğümüzden de büyük. Erkek egemen iş piyasasında kadınlara da eş fırsatların verilebilmesine kapı açan yegane figürlerden biri olmuştur.

Charlie Bartlett filminden tanıdığımız senarist Gustin Nash filmin senaryosunu üstleniyor. Hala bir yönetmeni bulunmayan bu filmde, Emily Blunt ve Dwayne Johnson'ın yanı sıra birçok filmde de yapımcılığı bulunana Dany Garcia da filmin yapımcıları arasında.

Film hakkında yeni haberler geldikçe size ulaştıracağız


Yorumlar (0)