Anasayfa > Haberler > Josh Hutcherson'ın Home Alone'da Kaçırdığı Rol

Josh Hutcherson'ın Home Alone'da Kaçırdığı Rol

Ünlü 4 ay önce Josh Hutcherson'ın Home Alone'da Kaçırdığı Rol

Sosyal Medyada gezinirken bazı zamanlar karşımıza oyuncular ile seçilemediği roller konulu videolar çıkar. Kimi zamanlar öyle iki isim duyarız ki rolü alamayan oyuncunun da aslında en az rolü canlandırmış olan oyuncu kadar başarılı olabileceğini ve bu şansı kaçırdığını düşünürüz. Tam da bu konuyla ilgili Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisi ile adını parlatmış bir isimden bahsedeceğiz ki onunla aslında çok daha önce tanışabilirmişiz.

Açlık Oyunları serisinde yer alıp daha sonra adını tekrar ve tekrar duyduğumuz isimlerden biri olan Josh Hutcherson, seri ile birlikte daha tanınır hale gelen Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ve Jack Quaid gibi ile birlikte rol almıştı. Son olarak Five Nights at Freddy's (Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece) isimli popüler korku oyunu serisinden uyarlanan filmde rol alan Hutcherson, yakın zamanda yaptığı bir ropörtajda aslında daha öncesinde çok çok büyük bir serinin bir parçası olma şansını kaybettiğini açıkladı.

Bu efsane seri nedir diye soracak olursanız. İlk filmi 1990 yılında vizyona giren ve o günden itibaren yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başarmış olan başrollerinde Joe Pesci, Daniel Stern ve Macaulay Culkin gibi isimlerin yer aldığı o efsane seri tabii ki de bu yazıyı okuyan bir çok kişinin aklına kolayca geleceği gibi Evde Tek Başına'dan (Home Alone) başkası değil.

Josh Hutcherson yaptığı açıklamada hangi rol olduğunu ifade etmese de tahminen 11 yaşında Evde Tek Başına için hangi bir seçmeye katıldığını ve bu seçmenin onun ilk reddedilmesi olduğunu ifade etti. Bahsi geçen filmin olumsuz geri dönüşler alan serinin dördüncü yapımı olduğu düşünülüyor.


Yorumlar (0)