Anasayfa > Haberler > Josh Brolin, Dune 2'de Çok Daha Aktif Olacak!

Josh Brolin, Dune 2'de Çok Daha Aktif Olacak!

Ünlü 2 yıl önce Josh Brolin, Dune 2'de Çok Daha Aktif Olacak!

Bu sene çıkan en iyi işlerden biri olan Dune filmi, yarattığı beklentinin hakkını vererek hem izleyicileri hem de eleştirmenleri fazlasıyla mutlu etmeyi başarmıştı. Dune kitabından uyarlanan ilk filmde, kitabın yalnızca ilk yarısı anlatılabilmişti. Hikayenin yarım kalan diğer yarısının ise gelecek senelerde çıkacak olan Dune 2 filminde devam edeceği açıklanmıştı.

Filmin yönetmeni Denis Villeneuve, ilk filmde aksiyon sahnelerinden daha çok hikayeye ve karakterlere odaklanan sahneler kullanmıştı. Bu yüzden de filmde, diğer filmlere kıyasla oldukça az aksiyon sahnesi bulunuyordu. Fakat film çıktıktan kısa bir süre sonra Villeneuve "Sinemada yapmak istediğim şeyi yaptım. Artık eğlenme zamanı" diyerek ikinci filmde daha çok aksiyon sahnesinin yer alacağını duyurmuştu. Hikayenin gidişatında da fazlasıyla savaşın ve aksiyonun yaşandığı düşünüldüğünde, bunun oldukça yerinde bir karar olduğu anlaşılabiliyor.



Geçtiğimiz günlerde Dune filminde Gurney Halleck karakteriyle önemli bir yere sahip olan Josh Brolin, Collider isimli bir programda röportaj verdi. Verdiği röportaj esnasında kendisine Dune 2 filmi sorulduğunda Brolin, Dune 2 filminde daha çok aksiyon sahnesinde yer alacağını ve daha aktif bir rol üstleneceğini söyledi. Konuşmasına devam eden Brolin şu sözleri kullandı: "Dürüst olmak gerekirse Javier Bardem -Stilgar- ve benim şu anda biraz göbeğimiz var. Geçen günlerde Denis'le konuştuk. Film hakkında hiçbir şey bilmiyorduk. O, 'İkinizin filmde bir sürü aksiyon sahnesi var. Sen de Fremen'lerle çölde falan kaldın.’ dedi. Ve biz bunun üzerine tam anlamıyla deli gibi panikledik!”.

Josh Brolin Denis Villeneuve ile yaptığı bu konuşmanın ardından sıkı bir diyete girdiğini ve dövüş eğitimi almaya başladığını söyledi. Filmde oynayacağı aksiyon sahneleri için heyecanlı olmanın yanı sıra korkulu olduğunu da söyleyen Brolin, filmi hemen bitirip izlemek istediğini paylaştı.


Yorumlar (0)