Anasayfa > Haberler > Joseph Gordon-Levitt, Yeni Bir Bilim Kurgu Filminde!

Joseph Gordon-Levitt, Yeni Bir Bilim Kurgu Filminde!

Ünlü 2 yıl önce Joseph Gordon-Levitt, Yeni Bir Bilim Kurgu Filminde!

Joseph Gordon-Levitt ve Tess Thompson, yeni bilim kurgu gerilim filmi “Ash”te rol alacak. Flying Lotus olarak bilinen film yapımcısı ve müzisyen Steven Ellison, filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Flying Lotus, ayrıca 2017 yapımı Kuso filminin yönetmeni. “District 9” filminin yazarı ve yönetmeni Neill Blomkamp da filmin müzikleri için Flying Lotus ile birlikte çalışacak.

The Wrap tarafından bildirildiği üzere, Gordon-Levitt ve Thompson, içinde dedektif hikayesi barındıran benzersiz bir bilim kurgu filminde başrol olarak yer alacak. “Ash”in konusu, uzak bir gezegende bir astronotun uyanıp, mürettebatını vahşice öldürülmüş olarak bulmasını konu alıyor. Kurtarma amacıyla gelen başka bir astronot ile birlikte neler olduğunu anlamak için araştırmaya başlarlar. Bunu takip eden korkunç olaylar sonucunda ikili birbirlerine güvenip güvenemeyeceklerini sorgulamaya başlarlar. Gordon-Levitt ve Thompson'ın oyuncu kadrosunda yer alması hakkında açıklama yapan Steven Ellison, “En yetenekli oyunculardan bazılarıyla iş birliği yapmak bir rüya gibi...” dedi.

Gordon-Levitt, son birkaç yıldır Bay Corman ve Super Pumped gibi dizilerde aktif olarak yer alıyor ve Robert Zemeckis'in yakında çıkacak olan Pinokyo filminde de Jiminy Cricket karakterini seslendiriyor. Thompson ise son birkaç yıldır yoğun bir kariyere sahipti, MCU’da yer aldığı “Thor: Love and Thunder” filmi yaz boyunca gişeleri sarstı. Westworld ve Creed III filmleri ise yolda. “Ash”in prodüksiyonunun, 2023'te Yeni Zelanda'da başlaması bekleniyor.


Yorumlar (0)