Anasayfa > Haberler > Joker 2, Lady Gaga'lı Bir Müzikal Olabilir!

Joker 2, Lady Gaga'lı Bir Müzikal Olabilir!

Film 2 yıl önce Joker 2, Lady Gaga'lı Bir Müzikal Olabilir!

Todd Phillips bir süredir Joker’in yazarlarından Scott Silver ile birlikte senaryoyu yazıyordu ve geçtiğimiz günlerde stüdyoya sundu. Geçtiğimiz hafta Phillips sosyal medya üzerinden yeni projenin başlığını açıkladı “Joker: Folie à deux”. Phillips, yaptığı paylaşımda genellikle aynı aileden, iki veya daha fazla kişiyi etkileyen, özdeş veya benzer bir zihinsel bozukluk için kullanılan tıbbi bir terime atıfta bulundu. 

Bazı kaynaklar tarafından, 2019 yapımı Joker filminin devam filminin müzikal türünde bir film olacağını söyleniyor. Aynı zamanda Lady Gaga’nın Harley Quinn karakterini canlandıracağı söyleniyor. Ancak THR’nin kaynakları Warner Bros.’un henüz bir anlaşma imzalamadığını dile getirdi. Joaquin Phoenix ise Joker rolüne geri döndü. Lady Gaga hakkında herhangi bir gelişme olduğu söylenemese de filmin yönetmeni Todd Phillips, daha öncesinde Lady Gaga ile çalışma fırsatı bulmuş bir isim. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda Lady Gaga’yı Harley Quinn rolünde görme potansiyelimiz yüksek.



The Hollywood Reporter, Joker’in devam filminin müzikal olma potansiyeli olduğunu söylemişti. İlk filmin müzikal olmayışı göz önünde bulundurulduğunda ise ikinci filmin müzikal olması büyük bir değişiklik yaratırdı. 
Joker’in 2019 yılında vizyona giren ilk filmi, 60 milyon dolarlık bütçesiyle 1 milyar dolardan fazla hasılat yapması Warner Bros. için büyük bir başarıydı.


Yorumlar (0)