Anasayfa > Haberler > Joker 2 Kadrosuna Yeni Bir İsim!

Joker 2 Kadrosuna Yeni Bir İsim!

Ünlü 2 yıl önce Joker 2 Kadrosuna Yeni Bir İsim!

Brendan Gleeson, “Joker” devam filmi “Joker: Folie à Deux”da, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'yla birlikte rol alacak. Geçtiğimiz günlerde Zazie Beetz, devam filminde Sophie Dumond rolünü yeniden canlandırmak için geri döneceği haberini verdi. Ayrıca Warner Bros., ayrıca filmin 4 Ekim 2024'te vizyona gireceğini duyurdu. Prodüksiyonun ise 2022 Aralık ayında başlaması bekleniyor.

Todd Phillips devam filmi için yönetmen koltuğuna geri dönüyor, aynı şekilde ilk filmin yazarı Scott Silver da devam filminde senaristliği üstleniyor. Devam filmi hakkında henüz pek bir şey bilinmese de, devam filminin müzikal unsurlara sahip olacağına ve büyük çoğunluğunun Arkham Asylum'da geçeceğine dair söylentiler var. Brendan Gleeson'ın ise hangi karakteri canlandıracağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı hayranlar Gleeson’ın, Joker evrenindeki Commissioner Gordon’u canlandıracağını düşünüyor.

İlk film yurt içi gişede 335,4 milyon dolar hasılat yaptı ve dünya çapında 1,07 milyar dolar ile şimdiye kadarki en yüksek hasılat yapan “R-rated” film oldu. “Joker” filmi iki Oscar kazandı. Ayrıca, En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil 11 dalda Oscar'a aday gösterildi.


Yorumlar (0)