Anasayfa > Haberler > Johnny Depp Rolü Bırakmak Zorunda Kaldı

Johnny Depp Rolü Bırakmak Zorunda Kaldı

Film 4 yıl önce Johnny Depp Rolü Bırakmak Zorunda Kaldı

J.K Rowling tarafından yaratılan ve Harry Potter dünyasını işleyen Fantastik Canavarlar filmleri, bir çok Harry Potter hayranı tarafından oldukça beğenilmişti. Bunun üzerine filmin yapımcıları ikinci ve üçüncü filmin çıkarılması için çalışmlara başladı. Bu filmde ünlü oyuncu Johnny Depp de yer alıyordu. Ta ki bugüne kadar...

Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) filminde Geller Grindelward karakterini canlandıran Johnny Deep karakterini bırakmak zorunda kaldı. Bunun nedeni ise oldukça vahim bir olaya dayanıyor. Covid-19 pandemisi ile çekimleri aksayan Fantastik Canavalar 3 filmi bir çok sorunla karşılaşıyordu. Şimdi ise bir de Johnny Depp'in ayrılığı çıktı.

Johnny Depp aslında karakteri canlandırmaktan memnundu ancak sorun onun karakteri canlandırmak isteyip istememesi değildi. Asıl sorun son günlerde gündemde kötü bir itibarının olmasıydı. Johnny Depp'in eşinin iddialarına göre J.D'den şiddet görüyordu. Bu olay şu anlık bir iddia olsa bile bir çok kişi Johnny Depp'e kötü gözle bakmaya başladı. Bunun üzerine filmin yapımcısı Warner Bross Pictures Johnny Depp'den Fantastik Canavarlar serisindeki Grindelwald rolümden ayrılmasını istedi.

Ayrılık sonrası iki taraf da açıklamalarda bulundu. Johnny Depp "Warner Bros., Fantastik Canavarlar serisindeki Grindelwald rolümden ayrılmamı istedi. Ben de bu isteğe saygı duyarak kabul ettim."  derken, yapımcı Warner Bross tüm emeklerinden dolayı Johnny Depp'e teşekkür etti.

Bu durumda filmin vizyona girmesi ertelendi. Johnny Depp'in canlandırdığı karakter yeniden yazılacak ve film 2022 yaz ayında vizyona girecek.


Yorumlar (0)