Anasayfa > Haberler > Johnny Depp Hollywood Tarafından Boykot Edildiğini İddia etti!

Johnny Depp Hollywood Tarafından Boykot Edildiğini İddia etti!

Ünlü 3 yıl önce Johnny Depp Hollywood Tarafından Boykot Edildiğini İddia etti!

Günümüz sinemasının en ünlü aktörleri arasında her alan Johnny Depp, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportaj esnasında Hollywood'un kendisini boykot ettiğini söyledi. Oldukça cesur bir iddiada bulunan Depp, bu iddiasının temellerini eski karısı Amber Heard ile olan "Aile içi şiddet" davalarına bağladı.

Bundan seneler önce, iki ünlü oyuncu olan Depp ve Heard evlenmiş ve mutluluklarını tüm Hollywood camiasına açıklamışlardı. Fakat her şey bu kadar "Masalsı" gerçekleşmedi ve ikili ayrıldı. Bu olay ise Depp için birbirini tetikleyen bir felaket zincirine dönüşmüştü. Amber Heard'ın Depp'e açtığı pek çok dava ile Depp'in adı karalanmış, yapılan film teklifleri bile geri alınmıştı. Amber Heard'ın geri adım atmamasından mütevellit Depp her geçen gün zorluklarla karşılaşmaya devam etmiş ve çoğu film firmasının artık kendisini istemediğini izlemek zorunda bırakılmıştı. Bunların arasında akıllarda en kalıcı olanı ise Depp'in Fantastik Canavarlar filminde ki karakterinden istifa edilmeye zorlanmasıydı.

Amber Heard'ın filmden bir görseli...

Depp'in son çıkacak filmi olan Minamata filminin yapım ve çıkış aşamalarında Hollywood tarafından çokça zorlukla karşılaştırıldıldığı iddaa edilmişti. Hatta bu zorluklardan bazıları ünlü aktör Depp'i epeyce üzmüş olacak ki, kendisi şu açıklama da bulundu; "Bazı filmler insanlara dokunuyor ve bu da ‘Minamata'da aynen böyle bir film. Tüm bunlara rağmen Hollywood'un beni ve benim filmlerimi boykot etmesi ne için? Son birkaç yıldır çeşitli sebeplerden ötürü tatsız ve dağınık bir durumda olan bir adam, bir aktör olduğum için mi?"


Johnny Depp'in röportaj esnasında söylediği bu cesur iddiaların doğruluğu ise henüz bilinmiyor. Fakat bilinen bir şey varsa, Amber Heard'ın açığı 14 davanın 12 tanesini kazandıktan sonra Depp'in bu durumdan her türlü etkilendiği olur. Bazıları Depp'i haklı görürken bazıları ise Depp'i suçlayarak Amber'ı desteklemekte. Bu insanlar arasından Depp'i desteklediği belli olan San Sebastian Film Festivali jürileri, Depp'i festivalin en büyük ödülü olan Donostia Ödülü ile onurlandırma kararı aldı. Bir grup İspanyol sinemacının kınamasına rağmen, San Sebastian Film Festivali, aktöre “Suçsuz yere iftira atıldığını" söyledi. Ayrıca Depp, bu yılki Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Karlovy Vary Film Festivalinde de onurlandırılıyor. Tüm bunları göz önüne alarak söyleyebiliriz ki; Depp'in Hollywood tarafından elinden alınan şeyler, bağımsız festivaller tarafından tek tek geri veriliyor.


Yorumlar (0)