Anasayfa > Haberler > John Wick Finali Hayal Kırıklığıydı!

John Wick Finali Hayal Kırıklığıydı!

Film 9 ay önce John Wick Finali Hayal Kırıklığıydı!

Geçtiğimiz aylarda çıkan ve izleyicilerin bir çoğu tarafından beğenilen John Wick: Chapter 4 başarılı bir film olmayı başarmıştı. Film, hem aksiyon sahneleri, hem de hikayesiyle izleyiciye kendini sevdirmiş ve 4 filmdir anlatılan ana hikayeyi noktalamıştı. Filmin bu büyük başarısının ardından, filmin yönetmeni Chad Stahelski ve Keanu Reeves ilginç bir açıklama yaptı; "4. filmde bizlere ilham veren şey, bir hayal kırıklığıydı".

4. filmin çıkması ve beğenilmesinin ardından yönetmen Chad Stahelski kameralar karşısına geçti ve hayranlara bazı açıklamalarda bulundu. Stahelski’nin yaptığı açıklamalardan biri ise, 3. filmin sonunun ve 4. filmin hikayesinin nereden geldiğiyle alakalıydı. Stahelski yaptığı açıklama ile çoğu hayranı şaşırttı. Çünkü 4. filmi çekmelerinin sebebinin, 3. filmin sonunun çok kötü olduğunu düşünmeleri olduğunu söyledi!

Bahsi geçen açıklamalar için bir podcast kanalına konuk olan Stahelski, 3. film çıktıktan sonra, filmin sonunu hiç beğenmediklerini ve hayranlara haksızlık yaptıklarını düşündüklerini söyledi. Bu durumun ise 4. filmi yazmak ve çekmek için motivasyon kaynağı olduğunu ve bu yüzden 4. filme çok emek harcadıklarını belirtti. Stahelski konuyla alakalı şunları söyledi; "Üçüncü filmi çektik ve film hayranlarla buluştuğu zaman şu tepkiyi verdik ‘İşimiz bitti.' Bu olayın ardından Keanu ve ben 3. filmin kötü bir sona sahip olduğunu konuştuk. İkimizde hayranları hayal kırıklığına uğrattığımızı hissediyorduk." dedi.



Stahelski konuşmasına şu şekilde devam etti; "3. filmin sonunun kötü olduğunun farkına ancak film çıktıktan sonra varabildik. Ve kendi kendimize biz ne yaptık böyle dedik. Bu konu hakkında vicdan azabı çekiyorduk. Bu yüzden de bunu telafi etmek istedik ve 4. film üzerine daha sıkı ve iyi bir çalıştırma gerçekleştirmeye başladık. 4. film bizler için 3. filmi telafi edebilecek bir filmdi. Ki öyle de oldu."


4. film ile birlikte hem hatalarını telafi etme hem de güzel bir film yapma fırsatı bulan Stahelski, 4. film için mutlu olduğunu söyledi. 4. filmin John Wick'in sonu, diğer pek çok karakterin ise başlangıcı olduğunu vurgulayarak konuşmasını sonlandıran ünlü yönetmen, hayranların karşısına yeni şeyler çıkartmak için heyecanlı olduğunu söyledi.


Yorumlar (0)