Anasayfa > Haberler > John Wick Filminin Yönetmeninin Yeni Filmi: Bol Aksiyonlu Indiana Jones

John Wick Filminin Yönetmeninin Yeni Filmi: Bol Aksiyonlu Indiana Jones

Film 3 yıl önce John Wick Filminin Yönetmeninin Yeni Filmi: Bol Aksiyonlu Indiana Jones

Son zamanlarda büyük başarı ve ün kazanmış olan John Wick filmlerinin yönetmeninden, aksiyonun bol olduğu yeni Indiana Jones filmi geliyor!

Kariyerine dublör olarak başlamış ve Hollywood'da uzun bir süre dublörlük yapmış olan Chad Stahelski, 2014 yılında çıkmış olan ilk John Wick filminde David Leitch ile birlikte çalışarak ilk filmi olan John Wick'i izleyicilere sunmuştu. David Leitch'in, ilk John Wick filminden sonra Deadpool ve Fast & Furious: Hobs&Shaw gibi filmleri yönetmesinin aksine, Chad Stahelski efsanevi John Wick serisinden vazgeçmeyerek seriye yeni filmler getirmeye devam etmişti.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberde, Chad Stahelski'nin yönetmenliğini üstleneceği yeni bir Indiana Jones filmi duyuruldu. Die Hard meets Indiana Jones (Die Hard Indiana Jones ile tanışıyor) olarak özetlenen ve şuanlık "Classified" ismini taşıyan yeni Indiana Jones filmi, "Yüksek oktanlı bir gerilim filmi" olarak tanımlanıyor. Filmin hikayesi ise; "Ahit sandığının, önceki filmlerden biri olan Raiders of the Lost Ark filmindekine benzer bir şekilde, ikinci dünya savaşından kalma ve çok tehlikeli kalıntılar içeren bir askeri depoda saklanması." olarak anlatılıyor.

Classified olarak isimlendirilen ve Die Hard ile Indiana Jones karakterlerine odaklanacak olan yeni Indiana Jones filmini diğerlerinden ayıracak en önemli özelliği aksiyonu olacak gibi duruyor. John Wick serisi ile izleyicilerine harika ve soluksuz bir aksiyon filmi sunan Chad Stahelski'nin, yeni Indiana Jones filmi ile de izleyicilerini soluksuz aksiyona doyurması bekleniyor. Bolca merminin, bombanın ve kanın havada akması beklenen yeni Indiana Jones filmi hakkında, John Wick aksiyonu ve Indiana Jones maceralarının birleşmesi ile ortaya güzel bir şey çıkmasını ümit ediyoruz.

Classified filminin yapımcı ekibinde ise, 87Eleven Entertainment stüdyosundan Jason Spitz ve Alex Young, Underground prodüksiyon şirketinden ise Trevor Engelson'ın yer alacağı duyuruldu. Yönetmeni başta olmak üzere kamera arkası ekibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni Indiana Jones filmi Classified hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)