Anasayfa > Haberler > John Wick 4 Büyük Başarı Yakaladı!

John Wick 4 Büyük Başarı Yakaladı!

Film 1 yıl önce John Wick 4 Büyük Başarı Yakaladı!

İzleyiciler ile ilk defa 2014 senesinde buluşan John Wick serisi, çıktığı seneden bu yana hayran kitlesini arttırarak yoluna devam etmişti. İlk John Wick filmiyle birlikte, eşinden ona kalan son hatıra olan köpeğinin öldürülmesiyle intikam hırsına bürünen John Wick karakterini konu alan film, devam filmleriyle birlikte bu intikam hikayesini ilerletmiş ve kendine yavaş yavaş bir evren kurmaya başlamıştı. John Wick 2 filmiyle birlikte başarısını arttıran, üçüncü filmle de elde ettiği bu başarıları katlayan John Wick serisi, hayranlar tarafından heyecanla beklenen dördüncü filmiyle birlikte beyaz perdeye geri döndü.

Hikayenin üçüncü filmin kaldığı yerden devam ettirildiği dördüncü film hakkında dikkat çeken en önemli unsur, filmin renkleri ve görüntüleri oldu. Harika bir sinematografiye ve doyurucu bir aksiyona ev sahipliği yapan film, bu başarısının yanına önceki filmlerden kazandığı ününü de ekleyince, yüksek bir başarıya imza atmayı olası hale getirmişti. Film geçtiğimiz günlerde dünya genelinde vizyona girdi ve tam da beklenen gibi oldu. Hem önce ki filmlerin hayranları, hem de yeni izleyiciler salonlara akın etti. Bu sayede de John Wick 4 bir gişe rekoru kırdı!

John Wick 4 filmi 29,4 milyon dolarlık bir çıkış yaparak, serinin şimdiye kadar kazandığı en iyi açılış rakamına ulaştı. Bundan önce ise John Wick 3 Parabellum, açılış gününde yalnızca 22,6 milyon dolar hasılat elde edebilmişti. John Wick 4'ün hafta sonu sonuna kadar 70 milyon dolar hasılata ulaşması bekleniyor ve bu gerçekleşirse bir franchise rekoru kırılabilir.


Yorumlar (0)