Anasayfa > Haberler > John Cena, The Rock Ve Vin Diesel Arasında Olan Kavga Hakkında Konuştu!

John Cena, The Rock Ve Vin Diesel Arasında Olan Kavga Hakkında Konuştu!

Ünlü 3 yıl önce John Cena, The Rock Ve Vin Diesel Arasında Olan Kavga Hakkında Konuştu!

Kariyerine WWE güreşi ile başlayan ve son senelerde Hollywood filmlerinde fazlaca gördüğümüz John Cena, geçtiğimiz aylarda çıkan Fast and Furious 9 filminde Vin Diesel'ın kardeşini canlandırmıştı. Böylece Fast and Furious ekinine dahil olan John Cena, ekipte yer alan eski arkadaşı Dwayne Johnson ile de yeniden çalışma fırsatı yakalamış ve yeni arkadaşlıklara yelken açmıştı. Uzun bir süre WWE üzerinde Dwayne Johnson ile çalışmış olan John Cena, F9 filminde The Rock ile bir araya gelmediği için fazla üzüldüğünü belirtmişti. Çünkü Dwayne Johnson, Vin Diesel ile olan kavgalarından dolayı Fast and Furious serisinde Vin Diesel ile birlikte yer almak istemediğini söyleyerek filmde oynamayı reddetmişti. Yapılan bu eylem ile birlikte Dwayne Johnson ve Vin Diesel ikilisinin arası daha fazla açılmış ve yeni tartışmaların doğmasını sağlamıştı.

Bilmeyenler için; ikilinin arasındaki kavga aslında 2016 yılına kadar dayanıyor. Birinin diğerine kötü sözler kullanmasıyla alevlenen tartışma daha sonra verilen trajik röportajlarla daha da aşılamaz bir hâl aldı. Hatta olaylar bir doktada o kadar ileri gitti ki; bir aktör diğerinin karavanına gelerek imalarada bulundu. Daha sonra bu işi daha fazla uzatmak istemediler ancak birbirlerine bakış açıları da asla değişmedi. Dwayne Johnson, yaptığı birçok röportajda Fast and Furious filminin finalinde olup olmayacağını farklı şekillerde söylemişti. Dwayne, eylül ayında yaptığı röportajlarda “Vin’in olmadığı sahnelerde olmak şartıyla filmde oynarım” demişti. Ancak en son yaptığı röportajda “Filmin serisini çok beğeniyorum ve sonuna kadar destekliyorum ancak filmde oynamayacağım” diyerek son noktayı koymuştu.

Dwayne Johnson ve Vin Diesel, Fast And Furious 5 filminde...

Serinin 9. filminde seriye dahil olan ve final filmi olan 10. filmde tüm ekibi bir arada görmek isteyen John Cena ise, ikilinin kavgası hakkında düşüncelerini dile getirerek tüm ekibi tekrar bir arada görmek istediğini söyledi. Yaptığı açıklamada herhangi bir taraf tutmadığını, iki tarafın arasında ki kavganın bitmesini ve iki tarafında profesyonel kişiler olduğunu söyleyen Cena, tam olarak şunları söyledi; “Bu hikayenin taraf tutmakla ilgili olduğunu sanmıyorum. Hayır, bu hikaye herkesin bakış açısını duymakla ilgili. Fast and Furious hayranı olan biri olarak, serinin son filminde herkesi bir arada görmek istiyorum. Fakat Vin Diesel ve Dwayne Johnson ikilisinden biri bu projeyi reddederse, ikisine de saygı duyarım. Çünkü ikiside tam bir profesyonel ve aldığı kararlara güveniyorum."


Yaptığı açıklama ile ilgileri tekrar meşhur ikilinin arasında ki gerilime çeken Cena, kafalarda soru işaretleri bıraktı. İkili, senelerdir süren serinin büyük finalinin hatırı için bir araya gelecek mi yoksa küslüklerine devam mı edecekler? Anlaşılan bu soruların cevaplarını John Cena dahil olmak üzere ikilinin diğer ekip arkadaşlarıda bilmiyor. Seneye çıkması beklenen ve serinin ana hikayesine noktayı koyacak 10. filmde, ikilinin tekrar bir araya gelmesi için büyük bir talep var. Fakat "İkili aralarında ki sorunları çözebilecek mi?" "barışacaklar mı?" gibi sorular hala cevapsızlığını koruyor ve uzun bir sürede koruyacakmış gibi duruyor.


Yorumlar (0)