Anasayfa > Haberler > Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmi!

Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmi!

Ünlü 2 yıl önce Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmi!

Dünyaca ünlü, yetenekli oyuncu Jennifer Lawrence, en son çıkan filmi Dont Look Up'tan sonra, yeni bir film üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Neredeyse oynadığı çoğu filmde başarılı ve göz alıcı performanslar sergileyen Lawrence, yeni duyurduğu bu film ile hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise, Lawrence'ın yer aldığı yeni filminden ilk görüntüler ve filmin konusu üzerine açıklamalar yapıldı!

Causeway adına sahip olan filmin başrolünü harika oyuncu Jennifer Lawrence üstlenecek. Luke Goebel, Ottessa Moshfegh ve Elizabeth Sanders tarafından yazılan filmi, bir tiyatro yönetmeni olan Lila Neugebauer yönetecek. Yaklaşık 1 saat 30 dakika uzunluğunda olan filmin, Afganistan'da, ciddi bir beyin hasarı alarak gazi olan Lawrence'ın karakterinin, ülkesine döndükten sonra ki gündelik hayata alışma sürecini anlatacağı açıklandı. Psikolojik gerilim öğelerinin bulunduğu filmin, savaşta heba olan askerlerin normal hayata adapte olma sorununa ışık tutacağı varsayılabilir.



Bir iki hafta önce Toronto Film Festivalinde ilk gösterimi yapılan film, izleyenlerin çoğu tarafından beğendi. IMDB'de 7.6 puan alan film, Rotton Tomatoes'tan da iyi bir puan kazandı. Tüm bunların üzerine filmde Jennifer Lawrence'ta olunca, güzel bir film beklentisine girmek mantıklı olabilir. Film ilerleyen zamanlarda vizyona girecek. Girdiği zaman ise insanlar tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.


Yorumlar (0)